Son Teknoloji Ürünü FTM320 Fitil Makinesi ve İleri Mühendislik Yaklaşımı

Marzoli fuarda Camozzi Grubu'nun standartlarıyla uyumlu bir dizi çözümü sergileyecek.

  03 Haziran 2024 08:30 Pazartesi
Son Teknoloji Ürünü FTM320 Fitil Makinesi ve İleri Mühendislik Yaklaşımı

Bir Camozzi Grup şirketi olan ve iplik eğirme sürecindeki performansı optimize eden komple iplik eğirme hatları, bileşenler ve dijitalleştirilmiş çözümler tedarikinde lider olan Marzoli, 4-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul'daki Fuarda sergilenecek. Şirket, etkinlikte, daha yüksek düzeyde performans sunmak üzere tasarlanan ve şirketin yaklaşımını ve değerlerini paylaştığı Camozzi Grubu'nun standartlarıyla uyumlu bir dizi çözümü sergileyecek.

-Tekstil Mühendisliği: Dört farklı ve tamamlayıcı teknoloji alanı: İplik Eğirme Teknolojisi, Dijital Tekstiller, Nonwoven Kumaşlar Çözümleri ve Döngüsel Teknolojiler

Marzoli kimliğinin önemli bir parçası olan “Tekstil Mühendisliği” kavramı, yenilikçi tekstil çözümleri üretme hedefimizi özetlemektedir. Ayrıca müşterilerimizle yakın iş birliği içerisinde çalışarak onları satın alma ve işletme döngüsünün her aşamasında destekliyoruz: ön çalışmalardan tesis inşasına, hattın devreye alınmasına, üretim optimizasyonuna, tesis yönetimine ve dijitalleşmeye kadar. Marzoli'nin üretim çözümlerinin yaratılmasında benzersiz bir küresel ortak olarak altını çizen ve tekstil endüstrisinin geleceğini şekillendirme misyonumuzu vurgulayan da bu kombinasyondur.

-FTM320 Fitil Makinesi: Performansın Sınırlarını Zorlayan İtalyan Tasarımı

ITM'de odak noktası yeni Fitil Makinesi FTM320: En uzun makine. En yenisi ve en büyüğü. Merkezi bir tahrik kafası ve bağımsız çift yan modüllere sahip yenilikçi fitil makinesi eş zamanlı çalışarak iplik eğirmecilerin verimliliği %5'e kadar artırmasına olanak tanır.

Marzoli ve Camozzi Group'un birkaç yıl önce tasarladığı uzun vadeli vizyon ve yenilikçi dijital yolculuk, ilk yapay zekânın geliştirilmesini mümkün kıldı** tekstil endüstrisine adanan platform. Bu, uzaktan bakım çözümleri, yönetim araçlarının entegrasyonu için gelişmiş yazılım ve pamuk atıklarının analizine yönelik aplikasyonlarla birleştiğinde, iplik eğirmecilerin üretimde (%5,5'e kadar) ve verimlilikte (%8'e kadar) büyük bir artıştan faydalanmasına olanak tanırken aynı zamanda bakım ve arıza maliyetlerini %30'a kadar azaltır.

ITM'de standın bir bölümü nonwoven kumaşlar çözümlerine ayrılacak ve ziyaretçilere bu sektöre özel tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi edinme şansı verilecek. Mendiller, tıbbi-cerrahi, tek kullanımlık ve filtreleme ürünlerini içeren uygulama yelpazemize özel önem atfedilecektir.

Marzoli, 2012 yılından bu yana müşterilerimiz için tekstil elyaflarının mekanik olarak yeniden işlenmesinde sürekli inovasyon üzerine araştırmalara odaklanıyor. Bu etkinlik yine tekstil endüstrisindeki bu acil ve köklü değişimde kaydedilen gelişmelerin vurgulanması için bir fırsat olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.