Marfil, Ürün Yelpazesini Genişletti

Sentetik iplik üreticisi Marfil, 2020 yılında ürün yelpazesini ve hizmetlerini genişletti.

  05 Mayıs 2020 13:30 Salı
Marfil, Ürün Yelpazesini Genişletti

30 yılı aşkın süredir iplik üretimi yapan Marfil, 2020 yılına ilişkin yeni stratejilerini belirledi. Bu doğrultuda ürün yelpazesini ve stok hizmetlerini ve renk dizisini genişletti. Piyasanın talepleri doğrultusunda trendleri yakından takip eden şirket, sade ve kurumsal yapısı sayesinde hızlı hizmet sunabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

24 Saat İçerisinde Sevkiyat

Üretimin yanı sıra 24 saat içerisinde sevkiyat gerçekleştirebilen firma, müşteriye standard ve özel iplikler de üretebilme kapasitesine sahip. Bunun yanı sıra çevresel faktörleri de göz ardı etmeye etmeyen Marfil, 250 bin Kwh toplam enerji çıkışı için iki fotovoltaik tesise sahip. ‘Yeşil' politikasını ve yeni ürün yelpazesi geliştirmek için Global Geri Dönüşüm Standardı sertifikası prosedürünü uyguluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.