SAVIO’nun Sonraki Durağı: İstanbul

En yeni otomatik sarıcı Proxima Smartconer® ve hava jetli iplik eğirme makinesi LYBRA Smartspinner®, tekstil makineleri fuarında tanıtılacak.

  03 Haziran 2024 08:30 Pazartesi
SAVIO’nun Sonraki Durağı: İstanbul

Savio, 4-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan ITM fuarına katılacak. Sektör liderleri ve ana temsilciler, Avrasya tekstil merkezinin dünyası olan Türkiye'de bir araya gelerek yeni iş fırsatlarını keşfetme, dünya çapında bağlantılar edinme ve tekstil endüstrisindeki en yeni ürünleri, hizmetleri ve teknolojileri sergileme fırsatı bulacak.

Savio, firmanın inovasyon teknolojisine olan bağlılığını ve sektördeki güçlü ortaklıklarını kanıtlayan en yeni ürün yelpazesi çözümlerini teşhir edecek. Sarım, büküm ve hava jetli iplik eğirme yeniliklerimiz hakkında daha fazlasını keşfetmek için sizi Salon 7, Stand 710A'daki Vandewiele Grubu standında ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sonraki Durak: PROXIMA Smartconer®

Yeni sarım makinesi Proxima Smartconer®, Savio otomatik sarım alanında ölçütleri belirliyor.   Proxima adını Smartconer® ile birleştirdik: Bağlantı, Endüstri 4.0 ve Endüstriyel Nesnelerin İnterneti taleplerine mükemmel şekilde uyum sağlayabilen yüksek teknolojili bir sarım makinesini temsil eder.

Yenilikler sayesinde iplikhaneler, müşterinin rekabet avantajına yönelik temel faydalara güçlü bir şekilde odaklanan tasarım sayesinde yüksek teknoloji yeteneklerine sahip bir makineye sahip olacak: yüksek verimlilik, düşük enerji tüketimi, birinci sınıf iplik kalitesi, otomasyon ve veri bağlantısı.

Proxima Smartconer®, sarım makinesinin optimum kullanımında müşterinin ihtiyaçlarına büyük önem verilerek tasarlanmıştır. Daha hızlı çalışmayı sağlayan ve manuel ve tekrarlanan görevleri azaltan ekipmanlara yatırım yapmak hem verimliliği hem de genel üretkenliği artırabilir. Aynı şey, ihtiyaç duyulandan daha fazlasını daha hızlı, daha güvenli, daha kaliteli ancak daha az israfla, daha az bakımla ve daha az kaynak kullanımıyla yapan yeni bir ekipman için de geçerlidir.

SAVIO'S LYBRA Smartspinner®: Farklı Eğiriyoruz

-Savio'nun yeni hava jetli iplik eğirme makinesi: LYBRA Smartspinner®

Lybra Smartspinner® ile çok yönlü ve akıllı bir makineyle farklı eğiriyoruz. Savio'nun hava jetli iplik eğirme makinesi, müşterilerimize tekstil üretiminin belirli uygulamalarında hizmet vermek üzere orijinal bir iplik eğirme teknolojisi ile geliştirilmiştir: örme, ev tekstilleri, güneşlikler. Hava jetli eğrilmiş iplik, yumuşak ve pürüzsüz bir karaktere sahiptir ve işlevsel & modaya uygun kumaşlar oluşturmaya mükemmel şekilde uyum sağlar.

LYBRA Smartspinner® ile müşterilerimize çok yönlü, esnek, maliyet tasarrufu sağlayan ve kullanımı kolay bir makine sunmak istiyoruz. Hava jetli iplik eğirme, iplik üreticilerine yüksek üretim oranlarında ve düşük işlem maliyetlerinde iplik üretme fırsatı sunuyor. Hava jetli iplik eğirme teknolojisi, geleneksel ring iplikçilikle aynı hazırlığı kullanır. Bu işlem, fitil yerine doğrudan şeritlerle çalışarak üç tekstil sürecini entegre eder: fitil, iplik eğirme & sarım.

Hava jetli iplik eğirme için alan ihtiyacı, aynı kapasiteyi üreten ring iplik eğirme ekipmanına göre %25-30 daha azdır, böylece inşa maliyetleri azalır. Ayrıca daha küçük bir alan daha az iklim kontrolü ve daha az işletme personeli gerektirir. Bu, daha fazla büyük tasarruf sağlayarak yatırım getirisini en üst düzeye çıkarır.

SAVIO MACCHINE TESSILI SPA Hakkında

1911 yılında girişimci Marcello Savio tarafından İtalya'da yerel sanayiye yönelik tekstil bileşenlerinin üretimi için küçük bir atölye olarak kurulan Savio, bugün iplik terbiye makineleri sektöründe liderdir. İtalya, Çin ve Hindistan'daki fabrikaları ile otomatik sarıcılar, ısıl fiksaj sarıcılar ve ikiye bir büküm makinelerinin üretimi ve pazarlanması konusunda dünya çapında faaliyet göstermektedir. Savio, 2021 yılından bu yana tekstil makinelerinin kurulumu ve yüklenmesinde aktif olan Belçikalı küresel lider grup Vandewiele'nin bir ortağıdır.  Vandewiele, dünya çapında tekstil ve elektronik müşterilerine hizmet veren mekatronik çözümlerinde (mekanik ve elektronik mühendisliğinin birleşimi) bir dünya lideridir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.