Savio Group’u Vandewiele Satın Aldı

İtalya, Çin, Hindistan, Belçika, Almanya ve İsviçre'de fabrikaları bulunan Savio Group'un Vandewiele ye satışı yeni yılın ilk süprizi oldu.

  26 Ocak 2021 09:05 Salı
Savio Group’u Vandewiele Satın Aldı

Gerçekleştirilen satışa ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer  ‘’Savio Group'un, kendi alanlarında trend belirleyen birkaç tekstil makinesi şirketinden oluşan değerli bir Vandewiele üyesi olacağına inanıyoruz’’ dedi.

Vandewiele CEO'su Charles Beauduin şunları söyledi: “Güçlü geleneği ve teknolojisiyle Savio Grubunu Bünyemize katmaktan dolayı son derece gururluyuz. Teknolojiye dönük kapabilitemizin, Ar-Ge ve endüstriyel operasyonlarımızın bir araya gelmesi, önümüzdeki birkaç yıl içinde güçlü bir şekilde büyümemizi sağlayacak ”dedi.

SAVIO organizasyonunu grubumuza eklemek birçok müşterimize fayda sağlayacaktır. SAVIO müşterilerini ve çalışanlarını organizasyonumuzda ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Savio Group Başkanı Alexander Zschokke, "Bu zorlu dönemde önemli oyunculardan bu kadar güçlü bir ilgi görmek Savio'nun stratejik değerinin kabul edilmesidir - Vandewiele Grubunun bir parçası olmak uzun vadede inovasyona odaklanmış girişimci kültürümüzü ve aynı zamanda operasyonel mükemmellik ve ticari gelişimini koruyacaktır."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.