Saurer Twisting Solutions Büküm ve Kablolama Yenilikleri

Saurer Technologies – Twisting Solutions, Salon 3'teki İkiler Tekstil Standı 311B'de yer aldı ve CarpetCabler/CarpetTwister ve CompactTwister makineleri hakkında bilgi verdi.

  01 Ağustos 2022 08:51 Pazartesi
Saurer Twisting Solutions Büküm ve Kablolama Yenilikleri

Halı Endüstrisinde Fark Yaratıyor

35 yılı aşkın bir süredir CarpetCablers ve CarpetTwisters, sofistike halılar ve diğer tekstiller için yüksek kaliteli iplikler üretmektedir. Yenilikçi gelişmeler, her zaman en son teknolojinin kullanımı ve müşterilerimiz ile birlikte ve onlar için bir adım daha ileri gitmeye hazır olmak, onlarca yıldır yaygın bir konu olmuştur. Bu ürün portföyü, konvansiyonel ve bilgisayar kontrollü makineler ile tüm gereksinimleri kapsamaktadır.

Bükümlü Kesikli Elyaf İplik Üretiminde Lider

CompactTwister piyasada 25 yılı aşkın bir süredir yer almaktadır. En yeni nesil seri 8, bir kez daha bükümlü iplik kalitesi, esneklik, enerji tüketimi, sağlamlık, daha az yer gereksinimi ve bakım kolaylığı için yeni standartlar belirliyor.

Tedarik edilen beş milyondan fazla iğ, pazardaki lider konumunu perçinlemektedir. Yenilikçi geliştirme ve en son üretim yöntemleri sayesinde CompactTwister, üretilen çapraz sarım bobin tedariğinin mükemmel kalitesi ile birlikte yüksek verimlilik sunar.

Otomasyon Teknolojileri Fabrika Süreçlerini Hızlandırıyor

Yukarıdaki makineler, Robot AGV ve Paletleyici dahil olmak üzere Saurer Automation Solutions'ın özelleştirilen nakliye otomasyonu ile birlikte kullanılabilir. Bu çözümlerin tekstil fabrikasına entegre edilmesi, önemli ölçüde zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Saurer Twisting Solutions, 14-18 Haziran 2022 tarihleri arasında Salon 3'teki İkiler Tekstil Standı 311B'de ziyaretçilerini ağırladı.

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Group, iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan lider, dünya çapında aktif bir teknoloji şirketidir. Köklü bir geleneğe sahip bir şirket olarak, her zaman bir inovasyon lideri olduk. Bugün grup, iki segmentten oluşan tekstil endüstrisi için bir çözüm sağlayıcıdır. Saurer Spinning Solutions, balyadan ipliğe kesikli elyaf işleme için yüksek kaliteli, teknolojik olarak gelişmiş ve müşteriye özel otomatik çözümler sunar. Saurer Technologies, lastik kordu, halı, kesikli elyaf, cam filament ve endüstriyel iplikler için müşterilerin dinamik pazar gereksinimlerine esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan akıllı ve ekonomik büküm ve kablolama makinelerinde uzmanlaşmıştır. Saurer Automation Solutions, tekstil fabrikalarına bir dizi işçilikten tasarruf sağlayan sistem sağlar. Yaklaşık 4.000 çalışanı ile İsviçre, Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'da bulunan Saurer Grubu, dünyanın tüm ülkelerine hizmet vermek için iyi bir donanıma sahiptir. tekstil merkezleri. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.