Saurer Spinning Solutions Akıllı Eğirmede Yenilikler Sunuyor

Saurer Spinning Solutions, Itm fuar standında makine, dijitalizasyon ve hazırlık, ring, open-end ve havalı iplik eğirme bileşenlerindeki en son yenilikleri sunacak.

  08 Haziran 2022 12:59 Çarşamba
Saurer Spinning Solutions Akıllı Eğirmede Yenilikler Sunuyor

Spinning Solutions, balyadan ipliğe, kesikli elyaf işleme süreci için yüksek kaliteli, ileri teknolojiye sahip, müşteriye özel otomasyon çözümleri sunmakta.

Saurer Autocard: Elyaf hazırlama zincirinde daha fazla değer yaratın.
Yeni Autocard'ın daha yüksek tarama alanı, %18 daha fazla üretim ve hatta daha temiz şerit anlamına gelir. Ayrıca akıllı operatör rehberliği için LED ışıklara sahiptir. Elyaf hazırlama zincirinde daha yüksek değer yaratmak için geliştirilmiştir ve her tür elyafın, tekstil değer zincirinde yer alan sonraki işlemler için hazırlanmasında doğru çözümler sunar. Harman hallaç dairesi ve tarak makinelerinin doğru kombinasyonu, mükemmel elyaf kullanımı ve şerit kalitesi sağlayarak iplik eğirme işleminin verimliliğini artırır ve iplik kalitesini iyileştirir.

Autocoro: Türkiye'nin en popüler open-end iplik eğirme makinesi
Daha fazla üretkenlik, esneklik, iplik kalitesi ve sürdürülebilirliğe yönelik akıllı çözümler, Saurer iplik makineleri için başarının reçetesidir. Autocoro open-end iplik eğirme makinesi ve Autoairo havalı iplik eğirme makinesine yönelik otomasyon çözümleri, personel gereksiniminden daha fazla bağımsızlığın, daha fazla üretim ve kalite güvencesinin yolunu açar ve ayrıca eğirme ve ham madde maliyetlerini düşürür.

Autocoro pazarda olağanüstü bir konuma sahiptir. Sadece 10 yılda Saurer, bireysel tahrik teknolojisine sahip bir milyon Autocoro eğirme ünitesi kurdu. Autocoro, pazar ve teknoloji lideridir, otomatik open-end iplik eğirme teknolojisinde devrim yaratmıştır ve dünya çapında çok sayıda müşteri için daha fazla üretkenlik, esneklik ve sürdürülebilirliğin kapılarını açmıştır.

ZR 72XL ve ZI 72XL: Akıllı eğirme için küresel ölçütler
ZR 72XL/ZI 72XL, son derece verimli iki konvansiyonel ve kompakt ring iplik eğirme makinesidir. Akıllı eğirme, düşük enerji tüketimi, kullanıcı dostu olma ve esnek otomasyon çözümleri için küresel standartları belirliyorlar. Yüksek kaliteli gömleklik kumaşlar için en iyi kompakt ipliklerden kalın denim efektli ipliklere ve geri dönüştürülmüş ipliklere kadar... Esneklikleriyle Saurer ring iplik makineleri neredeyse tüm uygulamalara erişim sağlar. Performansı kanıtlanmış Optisuction ve Twinsuction enerji tasarruflu modüllerle donatılan ZR 72XL/ZI 72XL ayrıca Impact FX, Draftbox, Spinnfinity ve Optispeed gibi öne çıkan özelliklerle etkileyici bir performans sunar.

Herhangi bir bobin sarım makinesine bağlanabilen ZR 72XL/ZI 72XL, günlük randımanlarını kanıtlayan, işçilik ve yer gereksinimlerini minimuma indiren iki çok yönlü eğirme makinesidir.

Sun: Service Unlimited, Tüm Saurer Makineleri İçin Yaşam Boyu Ortaklık sunar

Kârlı, dayanıklı ve sürdürülebilir: Saurer, müşterilerine open-end ve ring iplik fabrikaları için ömür boyu sürecek bir ortaklık sunuyor. Şirket, Kahramanmaraş'ta kendi Müşteri Hizmetleri Merkezi ile yıllardır Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Saurer, ziyaretçileri ITM'e Sun alanındaki standına davet ediyor: Şirketin servis uzmanları müşterilere güncellemeler ve yükseltmeler, orijinal parçalar ve mevcut makineleri için akıllı önleyici hizmetlere yönelik en son teklifleri sunacak. Ziyaretçiler ayrıca eski Autocoro ve BD makinelerini kârlı dönüşümler ve yazılım yükseltmeleri ile geri dönüştürülmüş elyafların zorlu işlenmesine nasıl uygun hale getirebileceklerini keşfedecekler. Ayrıca Saurer birçok Autocoro yazılım yükseltmesi için ücretsiz test sürümleri sunacak.

Senses ile Resmin Tamamını Görün

Senses, Saurer'in tüm Saurer ve diğer üreticilerin makinelerini tek bir sistemde birleştirmesine olanak tanıyan IoT (nesnelerin interneti ) platformudur. Uygulama, tekstil zinciri boyunca çeşitli üretim süreçlerinde ayrıntılı ve şeffaf veri izleme yoluyla genel ürün kalitesini ve üretkenliğini artırır. Buna ek olarak, Senses, sorunları hızla çözüme kavuşturmak için kullanıcıyı önemli bilgilerle destekler. Senses, verileri otomatik olarak toplayıp analiz ederek tekstil fabrikalarının işçilik maliyetlerini düşürür, bunu hatta gelecekte veri kaybı olmadan kullanmak üzere sağlar.

Senses Elements, Senses'in müşterilerin tesisini yönetmek ve müşterinin bireysel ihtiyaçlarına bağlı olarak özellikle önemli olan alanlarda fonksiyon aralığını genişletmeye yönelik modüler uzantılarıdır. Müşteriler, Senses Elements'i Saurer Senses Yazılım Mağazası aracılığıyla kolayca satın alabilir.

Texparts – Ring İplik Eğirme İçin İdeal: Spinnfinity Özellikli Yeni Eshape İğ

Eshape, azaltılmış bir iğ tahrik çapına sahiptir. Çift elastik iğ, değerini uzun yıllar boyunca kanıtlamış olan CS 1 S'ye dayanmaktadır. 30.000 devir/dak.'ya  kadar olağanüstü çalışma özellikleri ve yaklaşık %4 enerji tasarrufu, temel performans faktörleridir. İğ dibi sarımsız eğirme için en iyi sistem Spinnfinity ile birleştirilmiş Eshape, otomatik ve verimli ring iplik eğirme ile mükemmel uyum sunar. Kire dayanıklı, sağlam ve hafif... Bunlar Spinnfinity'nin maliyetleri düşürmesini, üretkenliği artırmasını ve ergonomiyi geliştirmesini sağlayan niteliklerdir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.