Saurer, Ring İplik Eğirmedeki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Saurer Spinning Solutions, Autoconer X6 makinesine direkt bağlantılı Zinser 72XL’i, İstanbul’da sergiledi. 25.000 dev/dk hızı ile yeni Zinser 72XL, ziyaretçilerin büyük ilgisini topladı.

  11 Mayıs 2018 01:00 Cuma
Saurer, Ring İplik Eğirmedeki Yenilikçi  Çözümlerini Tanıttı

Zinser ve Schlafhorst, İstanbul tekstil makineleri fuarında ring iplik eğirme ile ilgili yenilikçi bileşik çözümlerini tekstil sektörüne tanıttı. Saurer Spinning Solutions, fuarda makinelerinin yanı sıra hizmet bileşenleri hakkında da bilgi verdi. Saurer Spinning Solutions, çözümleri arasında şunlar yer aldı:

Autoconer X6 – Geleceğe Akın

Schlafhorst yeni Autoconer X6 ile dünya kamuoyuna işlem otomasyonu alanındaki en önemli yeniliklerden birisini sunuyor. Çığır açan malzeme akış sistemi Bobbin Cloud, akıllı veri yönetimi sayesinde minimum personel ile maksimum akış oranları sağlıyor. Autoconer X6 akıllı teknolojilerle verimlilikte yeni boyutlar yaratıyor: E3 sertifikalı yeni jenerasyon ürünler, inanılmaz düşük kaynak kullanımı, hissedilir verimlilik avantajları ve daha da ergonomik kullanımı ile beğeni topluyor. Autoconer X6 malzeme akış sistemi Bobbin Cloud ile en yeni RFID teknolojisini temel alarak akıllı, yazılım kumandalı malzeme yönetimi ile en üstün işlem güvenliğini sağlıyor.

Ring İplik Eğirme Makinesi Zinser 72XL

Yeni Zinser 72XL, randımanlarını ekonomik üretim aracılığıyla artırmak isteyen büyük ölçekli iplik fabrikalarına yönelik yüksek verimli bir ring ve kompakt iplik eğirme makinesi. Zinser 72XL hem her incelikte ring ve kompakt iplikler, hem de fantezi ve özel iplikler gibi neredeyse her uygulamada üstün avantajlara sahiptir. 2016’ya varan iğ sayısıyla Zinser 72XL, üretim masraflarını yüzde 11’e ve yer gereksinimini yüzde 22 oranına kadar düşürür.

Rotor Eğirme – Geleceğe Yönelik Yüksek Verimlilik

Autocoro 9, tekli bağımsız eğirme ünitesi teknolojisi, daha önce erişilmemiş 180.000 devir/dk rotor hızı ve 600’e varan eğirme ünitesi sayesinde teknik verimlilik avantajları ile göz dolduruyor. Aynı zamanda akıllı otomasyon işlemleri ve yalın bakımı ile bakım masraflarını yüzde 60 ve enerji tüketimini ise yüzde 25 oranında azaltmaktadır.

Yarı otomatik BD 7 ise Autocoro kalitesindeki çapraz bobinler sayesinde çapları 320mm’ye kadar olan tüm bobin çaplarında üstün performans gösteriyor. BD 7 eğirme maliyetlerini düşürüyor ve yüzde 10’a varan enerji tasarruf oranı ve 230 m/dk’ya varan çıkış hızı sayesinde tüm makine uzunluklarında randımanı artırır.

En Yüksek İplik Kalitesi İçin Bileşenler

Eğirme alanında tekstil makineleri bileşenleri piyasasının 80 yıldan fazla süredir lideri olan Texparts, kaliteli kesikli elyaf ipliği üretiminin temel bileşenlerini sunuyor. Ring iplik makineleri için PK 2630 SE serisine ait baskı kolu, piyasadaki en çok yönlü baskı koludur ve Accotex manşon ve apronlarının da bulunduğu çekim ünitesi kesikli elyaf iplikleri için ideal çözümdür. Accotex tüm müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için geniş bir manşon sertliği yelpazesine sahiptir.

Saurer ayrıca Temco, Daytex ve Fibervision bileşenlerini de sunuyor. Bu markalar kendi alanlarında teknolojik lider konumundadır ve filament lif ve iplik işleme ve kontrolü alanında kaliteli çözümler sunmaktadırlar.

Sun ‘Service Unlimited’ – Müşteriler İçin Uzman Servis

Kahramanmaraş’ın canlı tekstil ortamında bulunan Saurer servis istasyonu son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip ve yerel müşterilerine kompakt bir hizmet sunuyor. 60 kişilik eğitimli bir ekip Türkiye’deki müşterilerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyor. Genişletilmiş yedek parça deposu sayesinde ihtiyaç duyan iplik üreticilerine en kısa zamanda orijinal parçalar temin ediyor. Uzman ekip buraya kurulmuş Autocoro 8 rotor eğirme makinesi ile yerinde denemeler gerçekleştiriyor. Schlafhorst, Kahramanmaraş’ta yeni açılan servis istasyonuyla servis ağını daha da genişletti. Dünya çapında sayısı 20’ye ulaşan servis istasyonları, Schlafhorst müşterilerine dünyanın her yerinde yıldırım hızında cevap verirken, yaşam döngüsü boyunca yenilikçilik yönetimi gibi eşsiz hizmetler sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.