Saurer – Geri Dönüşüm Sağlayıcısı – DTG 2023'te

15–18 Şubat tarihleri arasında Dakka'da düzenlenecek olan DTG'de, eğirme ve büküm makineleri için önde gelen çözüm sağlayıcısı Saurer, Salon 7, Stant 272'de yer aldı.

  22 Mart 2023 08:30 Çarşamba
Saurer – Geri Dönüşüm Sağlayıcısı – DTG 2023'te

Saurer'in eğirme ve büküm makineleri, enerji tasarrufu özellikleri, otomasyonu ve dijitalleştirme çözümleriyle bilinir. Saurer makineleri tekstilde döngüsel ekonomiyi sağlar ve geri dönüştürülmüş tekstil malzemelerinin işlenmesinde liderdir. Saurer'in Texparts ürün hattı, eğirme için yüksek kaliteli bileşenler sunar.

Saurer, iplikhanelerin üretimlerinde çok geniş çeşitlilikte geri dönüştürülmüş ve yeniden işlenen elyaf ve iplikleri işlemesine olanak sağlıyor. Saurer open-end iplik eğirme makineleri, geri dönüştürülmüş elyafların işlenmesinde liderdir. Saurer tekstil teknolojisi uzmanları, özellikle geri dönüştürülmüş elyaflar için iplik üretimlerini ve iplik kalitelerini optimize etmede müşterilerini sürekli olarak destekliyor. Saurer, akıllı iplik eğirme tesisi için sofistike çözümler sağlamak üzere üst düzey ekipman üretimini modern bilgi teknolojisiyle entegre ederek her zaman tekstil endüstrisini geliştirmeye kendini adamıştır.

Saurer'in Harman Hallaç Dairesi ve Tarak Makineleri ile Mükemmel Şerit Kalitesi

Saurer'in harman hallaç dairesi ve taraklama makinelerinin doğru kombinasyonu, mükemmel elyaf kullanımı ve şerit kalitesi sağlayarak eğirme sürecinin verimliliğini artırır ve iplik kalitesini iyileştirir. Yeni Autocard, elyaf hazırlama zincirinde daha fazla değer yaratmak için geliştirildi.

Uzman Fitil ve Ring İplikçiliği için Ölçütler

Otomatik taraklı Autospeed fitil makinesinin kullanılması, iplikhanelerin vasıflı işçilere güvenmek zorunda kalmamasını sağlar ve aynı zamanda fitil kalitesini artırır. 240’a kadar iğe sahip Autospeed fitil makinası, önceki modele kıyasla %20'ye varan enerji tasarrufu sağlarken, taraklama işlemi 2 dakikadan az sürüyor. ZR 72XL ve ZI 72XL, son derece verimli iki ring ve kompakt iplik makinasıdır. Uzman eğirme düşük enerji tüketimi, kullanıcı dostu olma ve esnek otomasyon çözümleri için küresel ölçütleri belirliyorlar.

Saurer – Open-End İplikçilikte Pazar Lideri

BD 7 yarı otomatik open end iplik eğirme makinası, gücünü Autocoro'nun teknolojilerinden alır. Patentli dijital ekleme teknolojisi DigiPiecing ve 230 m/dak'ya varan taşıma hızları ile BD 7, iplikhaneler için iplik kalitesini ve üretkenliği önemli ölçüde artırır.

Autocoro, otomatik open-end iplik eğirme teknolojisinde devrim yaratan ve dünya çapındaki müşteriler için daha fazla üretkenlik, esneklik ve sürdürülebilirliğin kapılarını açan pazar ve teknoloji lideridir. Saurer, sadece 10 yıl içinde bireysel tahrik teknolojisi ve enerji tasarrufu özelliklerine sahip 1 milyon Autocoro eğirme ünitesi yükledi.

Autoairo – Yeni Havalı Eğirme Teknolojisi

Autoairo, havalı eğirme için yeni ölçütler belirliyor. Saurer, benzersiz özelliklere sahip bir havalı  eğirme makinesi oluşturmak için en gelişmiş otomasyon çözümlerini kanıtlanmış teknolojiyle birleştirdi. Autoairo, daha fazla üretkenlik ve entegre uzmanlık için eğirme ünitesi başına otomasyona sahip otonom eğirme pozisyonlarına sahiptir.

Artırılmış Ring İplik Verimliliği için Texparts Bileşenleri

Saurer'in Texparts ürün hattı, tekstil endüstrisi için çekme sistemleri ve iğler, eğirme bilezikleri ve kopçalar dahil olmak üzere yüksek kaliteli bileşenler sunar. Yeni çift elastik iğ Eshape, azaltılmış bir iğ tahrik çapına sahiptir ve CS 1 S'ye dayanmaktadır. 30.000 dev/dak'ya kadar sıradışı çalışma değerleri ve yaklaşık %6 enerji tasarrufu, temel performans faktörleridir. İğ dibi sarımsız eğirme için en iyi sistem olan Spinnfinity ile birleştirilen Eshape, otomatik ve verimli ring iplik eğirme için mükemmel uyum sağlar.

FusionTwister – En Yüksek Hızlarda İkiye Bir Büküm

Çoğunlukla yüksek kaliteli havlular ve yatak örtü nevresimleri için kullanılan, ikiye bir büküm makinesi FusionTwister, üretilen çapraz sarımlı tedarik bobinlerinin mükemmel kalite kombinasyonuyla birlikte yüksek verimlilik sağlar. FusionTwister ile sarma hızını %10 artırırken %15'e kadar enerji tasarrufu sağlanabilir. Tutarlı yüksek iplik ve sarım kalitesi, sağlam makine inşamızın ve iplik dostu seramiklerden oluşan ya da düşük sürtünme ve uzun ömür için plazma-kaplamalı yüzeylere sahip, optimize edilmiş iplik kılavuz elemanlarımızın bir sonucudur.

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Grubu, iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan, dünya çapında faaliyet gösteren lider bir teknoloji şirketidir. 170 yıllık geleneğe sahip bir şirket olarak her zaman inovasyon lideri olduk. Bugün grup, iki segmentten oluşan tekstil endüstrisi için bir çözüm sağlayıcısıdır. Eğirme Çözümleri balyadan ipliğe kesikli elyaf işleme için yüksek kaliteli, teknolojik olarak gelişmiş ve müşteri-odaklı otomasyonlu çözümler sunar. Saurer Teknolojileri, müşterilerin dinamik pazar gereksinimlerine esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan, lastik kordu, halı, kesikli elyaf, cam filamanı ve endüstriyel iplikler için akıllı ve ekonomik büküm ve kablolama makinelerinde uzmanlaşmıştır. Otomasyon Çözümleri, tekstil fabrikalarına bir dizi emek tasarruflu sistem sağlar. İsviçre, Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'daki lokasyonları ile yaklaşık 3.300 çalışanı bulunan Saurer Grubu, dünyanın dört bir yanındaki tekstil merkezlerine hizmet verecek donanıma sahiptir. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'na listelenmiştir (WKN: 600545).


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.