Retech, Yeniliklerini Techtextil'de Sergileyecek

Poliamid, polyester, polipropilen, aramid, karbon, biyo bazlı ve daha birçok polimerden elde edilen, teknik iplikler ve yüksek performanslı elyaflar olarak kategorize edilen iplikler, Retech'in özel bir uzmanlık alanıdır.

  21 Haziran 2022 08:36 Salı
Retech, Yeniliklerini Techtextil'de Sergileyecek

İsviçreli şirket, ısıtma uygulamaları ve herhangi bir malzemeden suni ve sentetik elyaf çekimi konusunda uzmandır. En son yeniliklerini Techtextil Germany 2022'de Salon 12.0, Stand B11'de sergileycek. Maksimum mukavemete sahip teknik iplikler için güçlü bir talep tespit eden Retech, bir seferde sekiz veya on iki ipliği işlemek için 420 mm'lik ideal uzunluğa sahip yeni piyasaya sürülen gode rulosu ile bu talebe karşılık verdi. 250 mm'lik genişletilmiş çapı, aynı çalışma süresiyle önemli ölçüde artırılmış bir hız sağlar. Ek olarak, daha yüksek motor torku, iplik mukavemetinde en iyi sonuçları garanti eder. Diğer teknik parametreler de bir o kadar dikkat çekicidir: hız 6500 m/dk'ya kadar yükseltilebilir ve sıcaklık +/- 1.5 °C'lik mükemmel bir sıcaklık profili ile 250°C'ye ulaşabilir.

Retech İle Doğru Veriler

Yüksek performanslı elyaflar için yüksek sıcaklıklı gode ruloları dâhil edilmiştir. Etkileyici sıcaklık seviyesi sayesinde bazı üstün iplik değerleri ulaşılabilirdir. Yüksek performanslı lifler, para-aramidler gibi liflerin 370 °C'ye yakın yüksek cam geçiş sıcaklıklarına sahip olması nedeniyle son derece yüksek seviyelerde sıcaklık gerektirir. Retech yüksek sıcaklık gode ruloları 400 °C'ye kadar ısıtma gücüne sahiptir. Ayrıca, yerleşik Retech sıcaklık kontrolörü tarafından garanti edilen 0,5°C hassasiyetinde olağanüstü performans ve 1 ila 100 gode arasında her tekrarda doğru verileri temin eder.

Retech'in gode rulo sıcaklık yönetimine yönelik yenilikleri hassas, güvenilir, kullanımı kolay ve dayanıklıdır. Bu yeniliklerden biri de en zorlu elektromanyetik ortamlarda en yüksek hassasiyetle çalıştığını kanıtlayan sıcaklık vericisidir. Sistemin temel parçası olan eş-dönüşlü sensör çatalı yakın zamanda devrim yarattı. En son elektronik ve yeni malzemeler, ölçüm sinyaline etki edecek rahatsız edici etmenleri telafi eder. Son olarak, UTL izleme cihazı verileri analiz eder ve olağanüstü veri güvenliği için bunları iletişim protokolüne entegre eder. UTL, filament iplik üreticilerini Endüstri 4.0'a yönlendiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.