Reiners + Fürst Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

Reiners + Fürst, ring iplik endüstrisine yönelik, yüksek kaliteli eğirme bilezikleri ve kopçalarını İstanbul’da sergiledi.

  04 Mayıs 2018 01:00 Cuma
Reiners + Fürst Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

Reiners + Fürst (R+F) Compact ve Siro-Compact teknolojisi için optimize edilmiş geometri ve yeni yüzey özellikleri ile donatılmış kopçaları ve eğirme bilezikleri ile iplik işletmelerine sunduğu avantajları İstanbul’da tanıttı.

Reiners + Fürst tarafından piyasaya sunulan yeni Turbo eğirme bilezikleri, Compact ve Siro-Compact gibi en zorlayıcı eğirme koşulları altında bile en yüksek iğ hızıyla aşırı stabil çalışma performansı sunuyor. 2007 yılında piyasaya sunulmasından bu yana, 25 milyondan fazla Turbo eğirme bileziği, dünya çapındaki iplik fabrikalarının başarısına katkıda bulundu. R+F, İstanbul’da katıldığı tekstil fuarı sırasında yüksek hızlı uygulamalarda fiber toz birikmesini önlemek için Zinser halka çerçeveleri için yeni bir halka plakası sistemini de sergiledi.

R+F kopçaları, temas ettikleri alanda hızlı bir şekilde yağlama filmi oluşturması ile ön plana çıkıyor. Kopçalarda yapılan yenilik ise kopça yüzeyinde gerçekleşen daha düşük sürtünme katsayısındaki gelişme ile ifade ediliyor. Bu sayede daha uzun kullanım ömrü ve azaltılmış sonlanma ve arıza olasılığı sunuyor. Ceradur bilezik ve kopça sistemi, uzun ring iplik makinelerinin kullanım kapasitesini optimize ederken, eş zamanlı olarak uzun kullanım ömrü sayesinde kopça maliyetlerinin yanı sıra iş maliyetlerini de azaltıyor. R + F, ayrıca Viscose Compact ve pamuklu iplikler için de yeni bir kopçayı fuar sırasında tanıttı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.