Porcher Sport Güvenliği Artırıyor

Porcher Sport, Münih'teki ISPO 2019 etkinliğinde kayakçı ve kar sörfçüleri için hava yastığı kumaşını sergiledi.

  25 Şubat 2019 00:00 Pazartesi
Porcher Sport Güvenliği Artırıyor

Porcher Industries'in Spor ve Eğlence iş kolu olan Porcher Sport, ISPO 2019'da piyasaya sürülen olan ultra hafif çığ hava yastığı kumaşı ile kayakçı ve kar sörfçülerinin güvenliğini arttırıyor.

Sadece 132g / m2'lik süper düşük ağırlığa sahip piyasadaki en hafif kumaş olarak kabul edilen Porcher Sport’ın yeni performans kumaşının çığ torbalarının ağırlığını % 12’den daha fazla azalttığı kanıtlandı. En zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmış, içi formüle edilmiş PU kaplamayla tedavi edilen malzeme, diğer hava yastığı kumaşlarına oranla % 50'nin üzerinde yırtılma direncine sahip. Kolayca yeniden paketlenebilir ve kompakt olan kumaş, hava yastığının birden fazla uygulamada da kullanılabilmesini sağlıyor.

Çığ hava yastıkları, çığ riskinin yüksek olduğu tüm pist dışı kayakçı ve kar sörfçüler için bir zorunluluktur. Hava yastığı takmanın, can kaybını önleyerek hayat kurtardığı kanıtlanmıştır. Porcher Sports’ın yeni performans dokusu, hızlı ve pürüzsüz bir şişme sağlamak için zorlu testlerden geçirilmiş ve başarılı bir şekilde geçerek, kayakçıya daha hızlı bir şekilde kaldırma kuvveti sağlayarak, kullanıcının karın üzerine çıkmasını sağlıyor.

Kumaş, yüksek görünürlük için 2 sinyal renginde üretilmiş ve Fransa'daki Porcher Industries’in teknik tekstil üretim tesisinde dokunup işlem görüyor.

Ekstrem ve performans sporları dünyası için özel olarak tasarlanan hafif, güvenli ve dayanıklı dokuma malzemeleriyle tanınan Porcher Sport, bu yeni devrim niteliğindeki kumaşın yanı sıra, 3-6 Şubat tarihleri arasında Münih’te gerçekleşecek ISPO 2019 Fuarında düzenlenen diğer performans malzemelerini tanıttı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.