Özbekistan'da Trützschler Hattı ile donatılan Bakan Tex dünyaya örnek oluyor

Otomatik tur taşıma sistemi ile bir tarama hattı içeren ve Trützschler hazırlık hattı ile donatılan Bakan Tex, Özbekistan’da dünyanın en modern iplikhanelerinden biri.

  26 Şubat 2019 00:00 Salı
Özbekistan'da Trützschler Hattı ile donatılan Bakan Tex dünyaya örnek oluyor

Özbekistan, dünya sıralamasında ilk 10 pamuk üreticisi ülke arasında yer alıyor. Pamuk, ülkedeki tarım alanının neredeyse yüzde 80'ini kapsıyor. Ülkede her yıl üç milyon tondan fazla pamuk üretiliyor. Bu, pamuğu Özbekistan’ın bir numaralı ürünü haline getiriyor. Özbekistan hükümeti, iki yıl boyunca tekstil ve konfeksiyon sektörünü genişletmek için yoğun çaba sarf etti. Amaç, Özbekistan'daki tüm değer zincirini-ham pamuktan ipliğe ve bitmiş tekstillere kadar tutmak.

1551168425_trutzschler-ozbek-665.jpg

Bakan Tex'teki Trützschler Makineleri

Bu değer zincirinin önemli bir kısmı Bakan Tex. 2018'de açılan yeni inşa edilen merkez ve üretim tesisi 6,4 hektarlık bir alanı kapsıyor. Her gün 42 ton kaliteli pamuk ipliği üretiliyor ve bu talep artıyor. İnsanların bu üretim merkezini ultramodern bir merkez olarak adlandırmasının sebebi, resepsiyondan tüm binaya kadar her şeyin üretim tesisleri dahil ultramodern olması.

Sistemde neler var?

Güvenilirlik ve en iyi ürün kalitesi Bakan Tex'teki kurumsal felsefenin özü olduğundan, şirketin aynı değerlere sahip bir makine tedarikçisine güvenmesi çok önemli. Bu nedenle Bakan Tex, Trützschler'den modern bir hazırlık hattını seçti. Geçen yıldan bu yana işletmenin kalbi olarak adlandırılan bu sistem; iki adet Balya Açıcı BO-A, üç adet Yabancı Hava Ayırıcı TS-T5, T-MOVE ve Jumbo Kutular ile 30 Kart TC 15, beş Çekme Çerçeve TD,  -9T, bir Çizim Çerçevesi TD 9, dört Superlap TSL 12, 24 Combers TCO 12 ve 13 Otomatik Tesviye Çekme Çerçeveleri TD 8’den oluşuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.