Muteks, Mümessillikleri ile TME 2021’de

8-11 Eylül 2021’de İstanbul’da gerçekleşecek olan TME Fuarında Muteks, Ehwha Glotec ram ve Lakshmi iplik makinaları ile yerini aldı.

  17 Mayıs 2021 09:19 Pazartesi
Muteks, Mümessillikleri ile TME 2021’de

İplik makineleri alanında rekabetçi markaları temsil eden Muteks Mümessillik, 1990 yılından beri tekstil makineleri alanında danışmanlık, satış ve teknik destek hizmeti sunuyor. Kahramanmaraş’taki servis ve yedek parça ofisi ile de satış sonrası hizmetleri de profesyonel kadrosuyla veren Muteks, Kore’de kurulan EHWHA RAM Makineleri ve 53 yıllık köklü bir geçmişi olan ve iplik seğmentinde harman hallaçtan ringe kadar bütün süreçleri üreten Hindistan merkezli ve tüm Dünyada hızla yayılan bir marka olan Lakshmi Machine Works’un (LMW) Türkiye temsilciliğini yürütüyor.

Son dönemde yapılan yatırımların en büyük makine tedarikçisi konumuna gelen Muteks mümessillik TME2021 İstanbul Tekstil Makineleri Fuar standında temsilcisi olduğu EHWA Glotech ve Lakshmi Machine Works’un yeni teknoloji makinelerini sergilemeye hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.