Merhaba İstanbul: Trützschler Grubu İstanbul Fuarında

Trützschler Grubu'nun iplik eğirme, tarak garnitürleri ve nonwoven kumaşlar alanındaki makine ve teknolojilerini içeren en son yenilikleri yerinde incelemek için firmanın İstanbul fuarındaki standına uğrayın.

  04 Haziran 2024 08:30 Salı
Merhaba İstanbul: Trützschler Grubu İstanbul Fuarında

Haziran ayında İstanbulda düzenlenecek olan tekstil makineleri fuarında Trützschler iş birimleri yeniliklerini sergileyecek.

-Trützschler İplik Eğirme

Trützschler İplik Eğirme, taraklama, cer ve penye alanındaki en son gelişmeleri sergileyecek. Tüm yenilikler, elyaf işlemedeki temel müşteri ihtiyaçlarına yöneliktir: yüksek verimlilik, daha sürdürülebilir ham madde kullanımı ve üstün zekâ otomasyon. Ayrıca ekibimiz iplikhaneler için tasarlanan en son dijital teknolojileri de sunacak. Özellikle standımızda TC 30i tarak makinemizin ve entegre cer makinemiz IDF 3'ün tam boyutlu bir gösterimi yer alacak. Ziyaretçiler ayrıca dünyanın ilk 12 başlıklı penye makinesi olan TCO 21XL'i keşfetme fırsatına da sahip olacak.

Ziyaretçiler ayrıca tekstil geri dönüşümüne yönelik yeni markamız TRUECYCLED'ı keşfetme şansına da sahip olacak. Makine uzmanlığımız ve teknolojik bilgi birikimimiz sayesinde müşterilerimizi atıkları değere dönüştürürken birinci sınıf kalitede şerit üretme noktasında destekliyoruz.

-Trützschler Tarak Garnitürleri

Trützschler Tarak Garnitürleri (TCC), iplik eğirme ve nonwoven kumaşlar pazarlarındaki tüm uygulama spektrumunu kapsayan giyim portföyünden geniş bir teknoloji yelpazesi sunacak. Odak noktalarımızdan biri, mükemmel bir iplik kalitesi ve daha uzun çalışma süresi nedeniyle önemli bir katma değerin elde edilebildiği, muazzam dayanıklılığa, büyük çeşitliliğe ve en yüksek hassasiyete sahip garnitürleri temsil eden SUPERTIP olacaktır. Geri dönüşüm uygulamalarına güçlü bir şekilde odaklanan TCC, tekstil endüstrisinde sürdürülebilirliğin teşvik edilmesine yönelik katkılarını da vurgulayacak.

-Trützschler Nonwoven Kumaşlar

Trützschler Nonwoven Kumaşlar, kâğıt hamuru bazlı Taraklı/Kağıt Hamuru ve Islak Serim/Spunlace hatlarıyla özellikle tek kullanımlık mendiller ve yüksek kaliteli bebek ve vücut mendilleri için yüksek kaliteli, sürdürülebilir nonwoven kumaşlar çözümlerine ışık tutacak. Ekip aynı zamanda iğneli delme hattı T-SUPREMA gibi diğer yeniliklere ilişkin yenilikçi bakış açıları da sağlayacak. Bu konsept, birinci sınıf iğneli delme nonwoven kumaşlar alanında yüksek ürün kalitesi ve sistem verimliliği elde etmeye adanmıştır – jeotekstil, otomotiv tekstilleri, filtre ortamı ve çeşitli endüstriyel kullanımlar gibi uygulamalar için temel bileşen olarak hizmet vermektedir.

Henüz biletinizi rezerve etmediyseniz tam zamanı: İstanbul'da sizinle bağlantı kuracağımız için heyecanlıyız!

Trützschler Grubu Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket dört iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar, Sentetik Elyaflar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında on lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba) ve İsviçre'deki (Winterthur) tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.