Kelheim Fibers, Sürdürülebilirlik Kahramanları Ödülü'ne Aday

Dünyanın önde gelen özel viskoz elyaf üreticisi ve tampon endüstrisi için en önemli viskon elyaf tedarikçisi olan Kelheim Fibers,Alman kalite derneğinin ödülüne aday gösterildi.

  14 Aralık 2020 09:07 Pazartesi
Kelheim Fibers, Sürdürülebilirlik Kahramanları Ödülü'ne Aday

Kelheim Fibers, "Sürdürülebilir Yenilik" kategorisinde Sürdürülebilirlik Kahramanları Ödülü için finalist seçildi. Ödül, DQS (Alman Sürdürülebilirlik Derneği) ve DGQ (Alman Kalite Derneği) tarafından sürdürülebilirliğin öncülerine veriliyor ve bu alanda aktif katılımı daha da teşvik etmeyi amaçlıyor.

Viskoz özel elyaf üreticisi, kadın bakımı veya inkontinans ürünleri gibi emici hijyen ürünlerinde plastik içermeyen bir geleceğe önemli ölçüde katkıda bulunabilecek yenilikçi bitki bazlı elyaflarıyla seçimi güvence altına aldı. Diğer bitki bazlı liflerin aksine, viskoz lifler, üretim sürecinde hassas bir şekilde modifiye edilebilir ve işlevselleştirilebilir.

Kelheim, sürdürülebilir şekilde üretilmiş ve tamamen bio degrade edilebilen elyafları sentetik elyafların teknik performansıyla birleştiriyor. Amaç, ham petrol bazlı plastiklerin tek kullanımlık ürünlerde kullanımını ve çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olmaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.