Itma’da Trützschler Grubunu Ziyaret Edin

Salon 3'teki 1320 m2 C101 numaralı standımızda, tüm Trützschler Grubu'nun- İplik Eğirme, Tarak Garnitürleri, Nonwoven Kumaşlar ve Sentetik Elyaflar dâhil olmak üzere- en son teknolojileri tanıtılacak.

  25 Mayıs 2023 09:22 Perşembe
Itma’da Trützschler Grubunu Ziyaret Edin

Trützschler İplik Eğirme, elyaf işlemede en önemli müşteri gereksinimlerini karşılayan taraklama, cer makinesi ve penye işi için yenilikleri sergileyecek: daha yüksek verimlilik, daha sürdürülebilir ham madde kullanımı ve üstün zekâ otomasyon – aynı zamanda iplikhaneler için dijital teknolojilerin potansiyelini de sergileyecek. Ziyaretçiler ayrıca tekstil geri dönüşümü için yeni markamız TRUECYCLED'in tanıtımını dört gözle bekleyebilirler. Makine uzmanlığımız ve teknolojik bilgi birikimimiz, müşterilerimizin mümkün olan en yüksek kalite seviyesinde şerit üretmesini ve atığın değere dönüştürülmesini sağlar. Trützschler Tarak Garnitürleri (TCC), iplik eğirme ve nonwoven kumaş pazarlarındaki tüm uygulama yelpazesini kapsayan giyim portföyünden geniş bir teknoloji çeşitliliği sunacak. Bu, bir "Eylem Noktası" sunumunun bir parçası olarak stantta canlı olarak gösterimlenecek olan, desteklenen tüm hizmet özelliklerini ve makine ekipmanını içerir. Geri dönüşüm uygulamalarına da odaklanan TCC, tekstil endüstrisinde sürdürülebilirliğe olan katkısını sergileyecek. Bu özelliklerin ve işlevlerin tümü, Trützschler dijital platformuna entegre edilmiş dijital kablo performansı çözümümüz olan "My Wires" ile tamamlanmaktadır.

Trützschler Nonwoven Kumaşları ve Trützschler Sentetik Elyaflar

Trützschler Nonwoven Kumaşları, nonwoven kumaş üretim süreçlerini yeni bir seviyeye taşıyan çözümlere odaklanacak. İğneli delmede yeniliklerin hikayesi iki stantta anlatılacak: Trützschler, mükemmel makineler, kişiye özel üretilen üretim hatları, entegre dijital destek ve küresel hizmetten oluşan bütünsel T-SUPREMA paketine odaklanacak. İğneli delme alanındaki iş birliği ortağımız İtalyan şirketi Texnology S.r.l., Salon 10'daki A101 standında makineler ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler sağlayacak ve ayrıca T-SUPREMA makinesinin bazılarının özelliklerini içeren aktif bir iğneli delme hattını kontrol etme şansı sağlayacak.

Trützschler Nonwoven Kumaşlar ayrıca yeni ve çevre dostu mendil malzemelerinin yanı sıra yenilikçi bir kurutma konsepti için çözümler sergileyecek. Dijitalleşme potansiyelini keşfetmek, uzmanlarımızın- kalite kontrol ve çıktı yönetiminden gerçek zamanlı süreç izlemeye ve Yapay Zekâ tabanlı hat optimizasyonuna kadar- dijital çevremizi her açıdan ortaya koyacak T-ONE köşemizdeki temel konudur.

Son olarak, Trützschler Sentetik Elyaflar, Trützschler Sentetik Elyaflar’ın her türlü Hacimli Kontinü Filament (BCF) halı ve Endüstriyel İplik (IDY) için esnek platformu olan OPTIMA'nın gücünü ortaya koyacak.

ITMA, dünyanın dört bir yanındaki tekstil endüstrisinden insanlara, her iş biriminden uzmanlarımızla konuşmak için harika bir fırsat sunuyor. Milano'daki yeni ve mevcut müşterilerimizle en sonunda buluşacağımız için heyecanlıyız.

Trützschler Grubu Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket dört iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar, Sentetik Elyaflar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında on lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Mönchengladbach, Dülmen, Egelsbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba) ve İsviçre'deki (Winterthur) tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.