ITMA Asia 2021: Saurer, Otomasyon İnovasyonlarını Vitrine Çıkaracak

Saurer, Itma Asia 2021’deki standına müşterilerini hem makinelerinde hem de tüm tekstil fabrikalarına uzanan en yeni otomasyon çözümlerini keşfetmeye davet ediyor.

  31 Mayıs 2021 09:08 Pazartesi
ITMA Asia 2021: Saurer, Otomasyon İnovasyonlarını Vitrine Çıkaracak

Şirket, hem iplik hem de büküm / kablolama fabrikalarında karlılığa yönelik otomasyona ilişkin artan talebi karşılıyor. Saurer tasarım felsefesinin kanıksanan E3 özellikleri - enerji, ekonomi ve ergonomi - işçilik ve ergonomi ile ilgili temel sorunları ele alan akıllı teknolojilerle geliştirilmiştir. Saurer, 8. salondaki F01 standında ziyaretçileri ağırlamayı dört gözle bekliyor.

Kesik elyaf işlemede öne çıkan özellikler

Yeni Autocard, elyaf hazırlama zincirinde daha fazla değer yaratmak için geliştirildi. Makinenin daha yüksek tarama alanı,% 18 daha yüksek ürün çıktısı ve hatta daha temiz şerit anlamına gelir. Aynı zamanda uzman operatör rehberliği için LED ışıklara sahiptir. Tam üretim sırasında kova değişiklikleri şerit çıkış hızını yavaşlatmadan gerçekleştirilir.

Zinser Sistemleri'nin yeni nesil ring iplik eğirme makinesi Z 72XL, akıllı eğirme için bir mihenk taşıdır. Düşük enerji tüketimi, optimum kullanım kolaylığı ve esnek otomasyon çözümleri sunar. Şimdi aynı zamanda yeni bir kompakt cihaz, yeni Impact FX pro sistemi ile birlikte geliyor ve özellikle daha az  tüylülük ve daha yüksek mukavemete sahip iplikler için orta ve ince iplik numarası aralığı için tasarlanmış, bu da onu dokuma ve örme uygulamaları için ideal kılıyor.

Autoconer X6 bobin makinesi ile Saurer, bobin sarımında özelleştirilmiş otomasyona doğru hat üzerinde yol alıyor. En gelişmiş RFID teknolojisi, sensör kontrollü fonksiyonlar ve akıllı kontrol sistemleri, sürekli otomasyon süreçlerini mümkün kılar. Gelişmiş splays kalitesi, kullanımı ve bakımı sunan yeni açık prizma teknolojisiyle tanışın.

Open-end eğirme için Schlafhorst Sistemlerinde, Autocoro 10, Autoairo ve AutoBD'yi birleştiren akıllı otomasyon çözümleridir.Autocoro dünya çapında 1 milyon iğ satışına ulaşırken, Autoairo ve AutoBD ilk kez Asya'da sergileniyor. Eşsiz otomasyona sahip Autoairo havalı eğirme makinesi, düşük eğirme maliyetleri ile birlikte yüksek iplik kalitesi ve üretkenliği ile karakterize edilir. Kendini kanıtlamış yenilikler SynchroPiecing ve Multilot kesintisiz lot değişikliklerine olanak tanır. AutoBD, iplikhanelere rotor iplik makinasının otomasyon seviyesini ve üretim potansiyelini seçme özgürlüğü verir. Tüm otomasyon modülleri de kolaylıkla yenilenebilir. SynchroPiecing, operatör gereksinimini minimize eder ve zorlu hammaddelerde bile yüksek verimlilik sunar. Müşteriler ayrıca bobinlerin uzaklaştırılması ve boş masuraların yerleştirilmesini tamamen otomatik hale getirebilir.

Saurer büküm ve kablolama portföyündeki makineleri keşfedin

Volkmann Sistemlerinin en yeni nesil CompactTwister serisi 8, bükümlü iplik kalitesi, esneklik ve enerji tüketimi için bir kez daha yeni standartlar belirliyor. Milyonlarca tedarik edilen iğ, pazardaki lider konumunu ortaya koymaktadır.

Allma Sistemlerinin CableCorder CC5'i, kord bezi ve endüstriyel iplikler için başarısı ispatlanmış doğrudan kablolama tekniğinin 5. neslidir. Müşteriler daha düşük enerji tüketimi, akıllı iğ konsepti, modern kalite izleme, gelişmiş ergonomi ve yenilikçi veri yönetiminden yararlanır. 200 adede kadar iğ ile, yeni ekartman 400 ile CC5 gerçek anlamda alandan tassaruf sağlar.

Saurer Otomasyon Çözümleri yeni paletleyiciyi tanıtıyor

Şirket, büküm ve iplikhaneler için otomasyon çözümleri sunarak, makine yükleme ve bobin taşıma verimliliğini artıran akıllı ve bireysel, tüm tekstil değer zinciri boyunca önemli ölçüde zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Dijital - Senses İçin İki Yeni Element

Fabrika yönetim sistemi Senses için yeni Floor Senses Element, müşterilerin makine operatörlerinin yürüme mesafelerini azaltarak üretim tesislerindeki süreçleri optimize etmelerini sağlar. Recipe Senses Elementi ile müşteriler, tüm makinelerin üretim ayarlarını Senses'e aktarabilir ve optimum üretim ve kalite verilerine ulaşacak şekilde yapılandırılmalarını sağlayabilir. Bu, hızlı ve güvenilir parti değişikliklerini garanti eder.

Laboratuvar ekipmanları

Autolab ET, modern, entegre bir lazer sensörü aracılığıyla iplik tüylülüğünü tamamen otomatik olarak ölçer. Genel tüylülük oranının belirlenmesinin yanı sıra tüy uzunluğu da otomatik olarak sınıflandırılır. Şeritler, fitiller ve iplikler için tüm ilgili parametreler tek bir test cihazı ile belirlenebilir, böylece eğirme makineleri için optimum çalışma performansı sağlanır.

Kesikli elyaf işleme bileşenleri

Accotex ürün serisi, havalı eğirme için yeni apronu sunar. Hava jetli eğirmede daha yüksek çekim hızları, çekim sistemindeki elastomer bileşenlere yönelik daha yüksek taleplere yol açmıştır. Saurer, hava jetli eğirme için yeni bir son teknoloji ürünü olan NO-6270 KN'yi geliştirdi.

Texparts ürün serisinden, 17,5 mm'lik küçültülmüş bir karkas çapına sahip yeni yüksek performanslı iğler, kendini kanıtlamış CS1 S sessiz iğ yatağı birimini temel alır ve uzun bir hizmet ömrü ve operasyonel güvenilirlik sunar. 30.000 dev / dak'ya varan olağanüstü çalışma özellikleri ve enerji tasarrufu, bu yeni iğin temel performans faktörleridir. Sıfır iğ dibi sarım sistemi Spinnfinity ile birleştiğinde, otomatik ve randımanlı ring eğirme için mükemmel uyuma sahip olurlar.

Filament işleme için bileşenler

Temco ürün serisinin güçlü motorlu tekstüre ünitesi FTS525M, 1 000 m / dak'ya kadar hızlanan iplikler için uygundur. Geniş hız aralığına rağmen, FTS ünitesi daha düşük ses seviyesi ve enerji tüketimi ile etkileyicidir. Yüksek esnekliği sayesinde, iplik büküm hattı kolayca değiştirilir ve S / Z büküm için soğutma plakasının ayarlanması gerekmez.

Temco ürün serisinden CoolFlow Tekstüre Diskleri, hava akışını optimize eder ve disklerin özel tasarımı sayesinde ısı transferini kanıtlanabilir şekilde iyileştirir. Bu, 1000 m / dakikaya varan işlem hızlarında daha az şişmenin yanı sıra disk yükünde önemli bir azalmaya neden olarak hizmet ömrünü uzatır.

Fibrevision ürün hattında Saurer, teknik ve endüstriyel iplikler için kopuk filament izleme için pazar lideri Fraytec FV1 ve FV2 sistemleriyle gerginlik izleme için bir yükseltme seçeneği sunacak. Uygulamaya bağlı olarak 0-500g veya 0-1 000g sensör aralıkları ile yükseltme basittir.

Sun - Service Unlimited, tüm Saurer makineleri için yaşam döngüsü partnerliği sunar

Şirketin güncelleme ve yükseltme tekliflerini, orijinal parçaları ve akıllı önleyici hizmetleri keşfetmek için stanttaki Sun alanını ziyaret edin. Saurer Academy dijital eğitim sağlar. Fuar ziyaretçileri ayrıca Secos - Saurer Müşteri Portalı'ndaki yeni özellikler hakkında daha fazla bilgi edinebilir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.