İplikhanelerde Yapılan Testler, Yeni Accotex Apronlarının Yüksek Performansını Onaylıyor

Yeni Accotex NO-79201 eğirme apronu, ring ve kompakt iplikçilik için daha az makina duruşuyla iyileştirilmiş performans sağlar. Ayrıca esnek uygulama sayesinde stok seviyeleri azaltılabilir ve servis prosedürleri basitleştirilebilir.

  16 Aralık 2022 08:00 Cuma
İplikhanelerde Yapılan Testler, Yeni Accotex Apronlarının Yüksek Performansını Onaylıyor

En son Accotex apron NO-79201, daha uzun ömür ve daha iyi performans sağlayan yeni bileşiklerden üretilmiştir. Ring ve kompakt iplik makinalarında tüm elyaf tipleriyle çalışma esnekliği sağlayan ürünün işletmelerde yapılan denemeleri, 12 aylık bir eğirme döngüsü boyunca daha iyi direnç gösterdiğini ortaya koymuştur. NO-79201, her türlü uygulama için üst ve alt apron olarak kullanılmak üzere çok çeşitli boyutlarda tedarik edilebilir.

Accotex NO-79201, ring ve kompakt iplik makinaları için yeni nesil bir aprondur. Aşınma ve çatlamaya karşı yüksek direnç gösteren apron, bir arada kullanılan iki kauçuk bileşikten yapılmıştır. Bu apron, kauçuk bileşiklerinin mekanik sağlamlığı sayesinde, tüm iplik numaraları ve tüm elyaf tipleriyle çalışan ring ve kompakt iplik makinalarının tamamında etkili şekilde kullanılabilir. Bileşiğin mükemmel sürtünme özellikleri, apronun tüm kullanım ömrü boyunca, özellikle makinaların ilk çalıştırma sırasında düzgün ve dengeli şekilde çalışmasına katkıda bulunur.

Üstün Sürtünme Davranışı

Yeni Accotex NO-79201, 12 ay boyunca, zaten var olan NO-78210GX, NO-78210G ve rakip markanın bir apronuyla birlikte ABD'deki bir müşterinin tesisinde test edilmiştir. Farklı apronların sürtünme değeri, tüm apron ömrü boyunca düzenli aralıklarla ölçülmüştür. Her bir sütun, 3, 6, 9 ve 12. aylarda işletme testinden alınan temsili apron numuneler üzerinde değerlendirilen iç katmanın sürtünme değerini gösterir. 12 ay çalıştıktan sonra, yeni NO-79201'in iç katman sürtünmesi neredeyse hiç değişmemiş ve apronun tüm kullanım ömrü boyunca sorunsuz ve hatta pürüzsüz çalıştığı doğrulanmıştır. Bu üstün sürtünme davranışı, farklı elyaf tiplerini, karışımları ve iplik numaralarını işleyen dünya çapındaki diğer Accotex müşterileri tarafından da bildirilmiştir. Ayrıca bu denemeleri yapan müşteriler, normalde beklediklerinden çok daha az apron arızasıyla (kopuşuyla) karşılaştıklarını fark etmiştir.

Esnek Kullanım için Farklı Versiyonlar

Accotex apron NO-79201, her türlü uygulama için üst ve alt apron olarak kullanılmak üzere çok çeşitli boyutlarda tedarik edilebilir. Kapalı apron, eğimli alt apron veya eğimli ve önceden yapıştırılmış alt apron olarak gelir. NO-79201, düz iç yapıyla veya tırtıllı versiyon olarak bilinen özel olarak konfigüre edilmiş bir iç katman yapısıyla tedarik edilebilir. Tırtıllı apronun başlıca avantajı, burun çubuğu temas alanını küçülterek daha düşük tork sağlaması ve böylece alt rulmanlara daha az yük bindirmesidir. Bu, aynı zamanda iç kısımda özel bir yapıya sahip olan bu apronun "kirli" tabir edilen elyafta temiz çalışmasına ve elyaf temizliği açısından zorlu ortam koşullarında verim sağlamasına olanak tanır. Tırtıllı apron 72,5, 76,3 ve 79,0 mm çaplarında mevcuttur.

Sonuç olarak, yeni Accotex NO-79201 eğirme apronu, ring ve kompakt iplikçilik için daha az makina duruşuyla iyileştirilmiş performans sağlar. Ayrıca esnek uygulama sayesinde stok seviyeleri azaltılabilir ve servis prosedürleri basitleştirilebilir.

Rieter Hakkında

Rieter, kısa elyaf iplik üretiminde kullanılan tekstil makinaları ve bileşenleri için dünya pazarında lider tedarikçi konumundadır. Merkezi Winterthur'da (İsviçre) bulunan şirket; doğal ve suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan makinaları, sistemleri ve komponentleri geliştirmekte ve üretmektedir. Rieter, hem iplik hazırlık işlemlerinin hem de şu anda piyasada mevcut dört iplik eğirme prosesinin dünyadaki tek tedarikçisi konumundadır. Ayrıca Rieter, hassas sarım makinaları alanında da liderdir. On ülkedeki 17 üretim tesisi ile %18'i İsviçre'de yerleşik olmak üzere, yaklaşık 4.900 kişilik küresel bir işgücünü istihdam etmektedir. Rieter, SIX İsviçre Borsası'nda RIEN kısaltma adı ile kayıtlıdır.

Accotex Hakkında

Tekstil endüstrisinde, dünyanın önde gelen manşon ve apron tedarikçisi olan Accotex, Rieter Group'un bir yan kuruluşudur. Merkezi Münster'de (Almanya) bulunan Accotex; sistem uzmanlığı, yenilikçi çözümler, satış sonrası üstünlüğü ve küresel mevcudiyet sayesinde müşteri değeri oluşturur. Accotex manşon ve apronlarının öncü konumu, 100 yılı aşkın elastomer uzmanlığına dayanır. Ürünler öncelikle; kısa ve uzun elyaf iplikçiliğinde, open end ve hava jetli eğirmede ve büküm işleminde kullanılmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.