İplik Trendleri Tasarımlara İlham Veriyor

Beaulieu Yarns, son teknoloji karo halılar için kalın ve renkli tasarımlarla sektöre ilham veriyor.

  20 Şubat 2018 01:00 Salı
İplik Trendleri Tasarımlara İlham Veriyor

Yüksek kaliteli sentetik poliamid ve polipropilen ipliklerin küresel tedarikçisi Beaulieu Yarns, üst düzey karo halı pazarının, renk ve tasarım isteklerine cevap vermek için çoklu renk çözelti boyalı iplik serisiyle özel bir trende imza atıyor.

Domotex 2018 Fuarında sergilenen ekstra-dirençli poliyamit (PA) iplikler;  konuk ağırlama & eğlence, eğitim & sağlık yerleşkeleri gibi en güçlü ve ağır ihale uygulamaları için gerekli en yüksek standartları (Sınıf 33) sunuyor. İplikler, 2600 ile 3200 Dtex aralığında çoklu-renk çözelti boyalı iplikler olarak üretiliyor. Beaulieu Yarns'ın masterbatch bölümü müşterilerine, ipliklerinin en son trendlere ve efsanevi tasarım şekillerine uyum sağlaması için sonsuz renk ve kontrast olanaklarına erişme imkânı sunuyor. Böylece iplikler son trendlere uyacak şekilde tamamen özelleştirilebiliyor.

Şirket, tasarım esnekliğini göstermek üzere, Fransa/Normandiya sahili ve Avustralya sığ kayalıklarından esinlenen tasarımlar yaratan Biophillic Designs (Biofilik Tasarımlar) isimli trende odaklanıyor. Şirketin sunduğu yenilikçi tasarımlar, Brezilya’daki Beaulieu do Brazil aracılığıyla yeni tufting teknolojisinde üretildi.  Beaulieu Yarns Global Satış Müdürü Emmanuel Colchen, konuya ilişkin açıklamasında, “Yeni tufting teknolojisinde müşterilerimize destek olmak bizim için çok önemli ve bu nedenle, tasarım ve yapıda yaratıcıklarını genişletmeleri için müşterilerimize geniş bir iplik yelpazesi sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Beaulieu Yarns’ın Domotex fuarındaki standının tasarım teması ise, sığ kayalıkların replikası olan karo halılardan oluştu. Endüstri temsilcileri, Beaulieu Yarns’ın geniş dokuma karo halılarından oluşan yeni koleksiyonunun yüksek kaliteli ipliklerini ilgiyle inceledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.