Hindistan için Marzoli Stratejik Yol Haritası

Marzoli, 08-13 Aralık tarihlerinde düzenlenen Hindistan ITME Fuarı’nda Fitil Makinesi Teknolojisi ve Penye Makinesiyle temsil edildi.

  09 Şubat 2023 08:47 Perşembe
Hindistan için Marzoli Stratejik Yol Haritası

Marzoli, 08-13 Aralık tarihlerinde Hindistan'daki tekstil makineleri endüstrisi için en önemli etkinlik olan ITME'de vitrine çıktı. Başta Hindistan ve Bangladeş olmak üzere pek çok ilgili müşteriyle tanıştığımız bu erken günlerde, endüstri profesyonelleriyle karşılaştırmalar yaparken aynı zamanda onların bir sonraki yatırım projeleri hakkında ilginç oturumlar gerçekleştiriyoruz.

Hindistan ITME, tekstil endüstrisi için tüm dijital çözümler yelpazesiyle birlikte Fitil Makinesi Teknolojisi ve penye makinesine özel bir odaklanma ile, eğirme endüstrisi için Marzoli ürün portföyünün sıradışı değerini ortaya koyma fırsatıydı. Mevcut küresel tekstil senaryosunda, Hindistan kilit bir rol oynuyor ve tekstil makine üreticileri için olanak sağlayan bir zemin olmaya devam ediyor.

Hindistan pazarındaki yolculuğumuza on yıl önce Bangaluru'daki ilk şubemizle başladık ve şimdi Coimbatore'deki 115.000 metrekarelik yeni fabrikamızda Marzoli Hindistan'ın geleceğini inşa ediyoruz. 10 Aralık Cumartesi günü, Hindistan tekstil endüstrisinin geleceğini şekillendirmek gibi iddialı bir hedefi olan.’’Hindistan için 2025 stratejik yol haritası’’nı paylaşmak ve sunmak üzere 80'den fazla Hintli müşteri ve gazeteciden oluşan bir heyeti, Hindistan Etkinlik Merkezi & Mart'a yakın seçkin bir mekanda ağırlama ayrıcalığına eriştik. Etkinlik sırasında, Vardhman Tekstilleri Limited'in Ortaklı Genel Müdürü & İşletme Başkanı (Eğirme) Neeraj Jain, kısa ve orta vadeli gelişmeleri vurgulayarak mevcut küresel pazar senaryosu hakkındaki görüşlerini paylaşmak için bize katıldı.

“Hindistan için Marzoli Stratejik Yol Haritası”

-“Hindistan Üretimli” Coimbatore'deki fabrikamızda makine ve sistemlerin montajı sayesinde; tüm ürün portföyü için üretim kapasitesini artırıyoruz. 2023 yılı sonuna kadar yüzde 40'lık tam artışa ulaşmış olacağız. Ürünlerin ve bileşenlerin kalitesini artırmanın yanı sıra müşteriye yakınlığın avantajlarından yararlanarak hizmetleri optimize etmek için yerel ve güvenilir bir tedarik zinciri geliştirilmiştir. İyi eğitimli ve kalifiye Hintli mühendisler, iç montaj, fabrika testi, yükleme ve son kurulumdan başlayarak teknik yeterlilikler arasında doğrudan bir bağlantı ve akış oluşturarak tutkuyu ve 170 yılı aşkın Marzoli tekstil kültürünü ulaşılabilir kılıyor.

-Dijitalleşme ve Yapay Zekâ Marzoli ve Camozzi Group'un 2010 yılında tasarladığı uzun vadeli vizyon ve yenilikçi dijital serüveni, tekstil endüstrisine adanmış sağlayıcı bir platform olan ilk yapay zekâyı geliştirmeyi mümkün kıldı. Marzoli Hindistan merkezli Digi4spin merkezimiz, gelişmiş uzaktan hizmetler ve eğitim faaliyetleri aracılığıyla müşteriyi destekleyecektir. Digi4spin, uzmanlaşmış bir akademi aracılığıyla dijital dönüşüm süreçlerini ve kültürünü hızlandırmak için kurumsal organizasyonunu sürdürecektir. Endüstrideki yapay zekâ teknolojilerinin entegrasyonunu da teşvik etmek için.

-Otomasyon 170 yılı aşkın tekstil teknolojisi ve eğirme sürecinin optimizasyonu, üretim hatları ve süreçlerin otomasyonuna yönelik güçlü bir taahhütle sonuçlanmaktadır. Dijitalleştirme ve yapay zekâ ile doğrudan bağlantılı olan Otomasyonun, kaliteyi standartlaştırmak, performansları ve üretkenliği artırmak için gerekli sağlayıcı platformu oluşturduğuna kesinlikle inanıyoruz. Gelişmiş bir otomasyon sistemini mevcut ekosisteme adapte etme, iş yeri koşullarını iyileştirme, çalışanların katılımını sağlama ve aynı zamanda eskimiş ve ilişiksiz görevleri azaltırken, Marzoli'nin Marzoli Hindistan aracılığıyla sağlayacağı ve pazarlayacağı kişiselleştirilebilen bir yaklaşımdır.

-İtalyan Tasarımı Tekstil makineleri sektöründe İtalyan tasarım mükemmelliğini temsil eden bir marka olmak, İtalyan kültürünün ayırt edici özellikleri olan yenilik ve geleneği, yaratıcılığı ve doğruluğu, güvenilirliği ve kalıpların dışına çıkan yaklaşımı birleştiren, müşteri ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, kişiselleştirilmiş benzersiz çözümler yaratmak anlamına gelir.

İnovasyon: sürdürülebilir ve dijital bir bakış açısından yararlanarak yeni ürün ve süreçlerin geliştirilmesinde.

Gelenek: yıl boyunca kazanılan deneyim ve yetkinliklerden tam olarak yararlanmak ve bunları köklü bir bilgi birikimine dönüştürmek.

-Özelleştirilmiş Mühendislik Hizmetleri Müşterilerimizin ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çözümlerle değinmek istiyoruz. Bunu, birleşik trendleri fark ederek ve özümseyerek, dikkatli bir mühendislik ve ağ oluşturma faaliyeti yoluyla değer yaratmak için müşteriler, araştırma enstitüleri, yetkinlik merkezleri ve teknolojik tedarikçilerle yakın temas halinde çalışarak yapmak istiyoruz. Marzoli Hindistan'ın müşterilerimiz için farklı ekosistemlerin buluşabileceği ve önleyici konseptler ve çözümler yaratmak için fikir paylaşabileceği ulaşılabilir bir çatı olmasını istiyoruz.

-Döngüsel Ekonomi Tekstil endüstrisinde döngüsel ekonomiyi gerçeğe dönüştürmek vizyonumuzdur.

Misyonumuz: ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği dikkatli bir şekilde dengelemek için döngüsel teknolojilerin ve süreçlerin geliştirilmesi. Marzoli Hindistan döngüsellik programı, post-endüstriyel ve post-tüketim kumaşlarından değerli elyafların rejenerasyonu için tam endüstriyel projeleri gerçekleştirebilen sinerjik bir tedarik zincirini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Stratejik paydaşların da dâhil olduğu bu döngüsel ittifakı 2025 yılı sonuna kadar kuracağız.

Geleceğin tekstil endüstrisi için temel bir kaynak olarak insanları desteklemek hedefimizdir. Müşterilerin, stratejik tedarikçilerin, kurumların, tekstil okullarının ve araştırma merkezlerinin katılım sağlayabileceği genişletilmiş bir ekosistem yaratmak istiyoruz. Onlarla proaktif bir şekilde çalışmak. Önümüzdeki üç yıl içinde, tekstil endüstrisi için kendilerini Gelişmiş Otomasyon, Robotikler ve Yapay Zekâ alanlarına adamış yeni nesil mühendislerin gelişimini desteklemek için bir işbirliği programı oluşturacağız. 2024 yılı sonuna kadar müşterilerimizin teknik ve bakım ekipleriyle iş birliği içinde açık inovasyon yaklaşımını uygulamaya yönelik uzman çalıştaylar başlatacağız. Bu 2025 iddialı yol haritası, Marzoli için Hindistan'a yönelik uzun vadeli vizyonunu gerçekleştirmek için gerekli ilk adımdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.