Tabela ve Ekran Grafikleri İçin Genişletilmiş İnovasyon Portföyü

Tabela ve ekran, ambalajlama ve tekstil pazarlarına yönelik önde gelen EFI dijital mürekkep püskürtmeli teknolojileri FESPA’da Salon 1, Stand D70'de sergilenecek.

  20 Mart 2024 16:17 Çarşamba
Tabela ve Ekran Grafikleri İçin Genişletilmiş İnovasyon Portföyü

Electronics For Imaging, Inc., EFI™ VUTEk® Q3h XP baskılı yazıcının piyasaya sürülmesiyle tabela ve ekran grafikleri üreticilerinin daha rekabetçi olmaları ve kârlı bir şekilde büyümeleri için daha fazla fırsat yaratan inovasyon sağlama konusundaki müşteri odaklı kararlılığını daha da geliştiriyor –esnek ve çok yönlü üretim düzeyinde üretim çıktısının yanı sıra üstün kaliteli görüntüleme sunan gerçek bir yüksek hızlı hibrit düz yataklı/rulo beslemeli LED baskılı yazıcı – ve yeni nesil 3,2 metrelik EFI Pro 33r rulodan ruloya LED baskılı yazıcı. Yeni baskılı yazıcı tanıtımlarına ek olarak EFI, 19-22 Mart tarihlerinde 2024 Fespa Küresel Etkinliğinde Salon 1, Stand D70'de tabela ve ekran, ambalajlama ve tekstil pazarlarına yönelik önde gelen dijital mürekkep püskürtmeli teknolojilerini sergileyecek.

EFI Dünya Çapında Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ken Hanulec şunları söyledi; "Fespa Küresel'deki çığır açan lider teknolojimiz, müşterilere dijital mürekkep püskürtmeli üretim baskısında kârlı bir büyüme elde etmeleri için eşsiz yetenekler ve fırsatlar sunuyor. En ileri teknolojiye ve tabela ve ekran, ambalajlama ve tekstil pazarları için yenilikçi mürekkep ve kaplamalara sahip kapsamlı bir üretim yazıcıları portföyüyle Amsterdam'daki katılımımız, büyüme ve kâr odaklı baskı sağlayıcıları için ana bir güzergâh.”

Fırsatları Genişleten Çığır Açan Lider İnovasyon Portföyü

EFI'nin RAI Amsterdam Etkinlik ve Kongre Merkezi'ndeki standını ziyaret edenler, iş yönetimini kolaylaştıran ve verimliliği artırmaya yardımcı olan iş akışı teknolojilerinin yanı sıra yeni ve çığır açan lider teknolojiler ürünü baskılı yazıcılardan oluşan güçlü bir ürün yelpazesini görecekler.

Dünya çapında ilk kez sahneye çıkan yeni, 3,3 metre genişliğindeki VUTEk Q3h XP hibrit düz yataklı/rulo beslemeli LED baskılı yazıcı, daha hızlı geri dönüşler için yüksek kaliteli görüntüleme ve üretim düzeyinde baskı sağlamak üzere tasarlandı. Baskılı yazıcı dört (CMYK) veya altı (CMYK, lc, lk) renk ve isteğe bağlı beyaz ve şeffaf mürekkeplerle mevcuttur. Çoklu vardiyalı çalışma ve 7/24 baskı için endüstriyel olarak üretilen VUTEk Q3h XP baskılı yazıcı, saatte 96'ya kadar panel üretir (saatte 905 metrekareye kadar) ve gelişmiş panel/tabaka ve rulodan ruloya medya işleme ve yüksek performans otomasyon özelliklerine sahiptir ve bunlar günümüzün işgücü sorunları ve maliyet düşürme girişimlerinde kritik faktörler olarak sıralanır.

Yeni 3,2 metrelik EFI Pro 33r rulodan ruloya LED baskılı yazıcı, son derece başarılı Pro 32r+ platformunu temel alıyor ve genel baskılı yazıcı performansında kayda değer iyileştirmeler- POP modunda %35'e kadar hız artışı- ve daha yüksek görüntüleme kalitesi, güvenilirlik ve yeni 5 pL Ricoh Gen-6 baskı kafalarıyla nokta doğruluğu sağlıyor. Süreç verimliliğini artıran standart özellikler arasında gözenekli substratlara yazdırmak için entegre bir ağ kiti, baskı kafası çarpmalarını önlemeye yardımcı olan bir kıvrıklı analizörü, kurulu arkadan aydınlatmalı tepe lambası ve kurulu bir Fiery® dijital ön uç (DFE) yer alır. Çok yönlülüğü ve süreç verimliliğini daha da artıran katma değerli seçenekler arasında beyaz ve şeffaf (UltraClear Coat) mürekkepler, Y dilimleyiciler, otomatik karartma ve arkadan aydınlatmalı yazdırma ve daha fazlası yer alır. Saatte 260 metrekareye varan baskı hızlarıyla Pro 33r platformu, müşterilerin daha rekabetçi ve kârlı olmalarına, daha fazla iş kazanmalarına, daha büyük kapasite hızlarında güvenle çalışmalarına ve operasyonel maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olmak için tasarlandı.

EFI ayrıca RIP'ten son ürüne kadar, baskıdan son ürüne kadar eksiksiz bir grafik iş akışı sağlayan 3,5 metre genişliğindeki EFI VUTEk Q3r rulodan ruloya LED baskılı yazıcıyı da sergiliyor. Sınıfındaki en hızlı süper geniş formatlı rulodan ruloya çözümdür ve saatte 558 metrekareye kadar baskı yapar. Hem beyaz hem de şeffaf mürekkebi bir arada basabilen baskılı yazıcı, 1200 dpi'ye kadar gerçek çıktı çözünürlüğüne sahiptir. EFI'nin UltraClear Coat adlı şeffaf mürekkebi, baskılarda dekoratif, yüksek kaliteli efektler için veya grafikleri aşınmaya, kimyasallara ve solmaya karşı korumaya yardımcı olacak son kaplama olarak kullanılabilen çok yönlü bir spot veya tam şeffaf kaplama mürekkeptir. UltraClear Coat- bazı baskılı yazıcı modellerinde üretim hızlarını düşürmeden- görüntüyle eş zamanlı olarak parlak veya mat yüzeylerde satır içi baskı yapar.

Fiery DFE'ler (dijital ön uçlar), stanttaki tüm tesis yazıcılarını çalıştıracak ve katılımcıların, Fiery DFE'lerin verimliliği artırma ve baskı uygulamalarında canlı renkler sağlama konusunda sağladığı farkı deneyimlemelerine olanak tanıyacak.

Yeni Gelir Akışlarını Yönlendirecek Yetenekler

EFI'nin Fespa Küresel'deki sergisini ziyaret edenler, aynı zamanda EFI'nin tüm dijital mürekkep püskürtmeli baskılı yazıcı portföyünün gelişmiş özellikleriyle kârlı yeni uygulamalara doğru nasıl genişleyeceklerini de öğrenebilirler. Tabela ve ekran grafikleri için EFI Nozomi 14000 SD tek geçişli mürekkep püskürtmeli baskılı yazıcıda, oluklu ambalajlama için pazar lideri EFI Nozomi tek geçiş teknolojisinde ve EFI Reggiani ecoTERRA pigment çözümünde- tüm tekstil baskı sürecini tek adımda basitleştiren hepsi bir arada çözüm olan su bazlı pigment baskıda- sadece birkaçını saymak gerekirse, uygulama galerisinde ve EFI standında üretilen numuneler sergilenecek.

Güçlü Sürdürülebilirlik Mesajı Sağlayan Teknoloji

EFI ayrıca Nozomi dijital baskı kullanıcıları, potansiyel müşteriler, perakendeciler ve markaların baskı işlerinin çevresel etkilerini hesaplamaları ve diğer baskı teknolojilerinin ayak iziyle karşılaştırmaları için Clear Agency tarafından geliştirilen yeni bir Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi (LCA) aracını da duyurdu. LCA aracıyla yapılan hesaplamalar, oluklu malzemelerin EFI Nozomi dijital baskıda basılmasının, analog baskı teknolojileriyle karşılaştırıldığında Küresel Isınma Potansiyelini (GWP) yaklaşık %50 azalttığını gösteriyor. Bu yeni araç, Nozomi teknolojisinin oluşturduğu sürdürülebilir itibara katkıda bulunuyor ve halihazırda Western Michigan Üniversitesi Geri Dönüşüm, Kağıt ve Kaplama Pilot Tesisi tarafından Eski Oluklu Konteynerlerin (OCC) geri dönüştürebilirliği ve hamura yeniden üretilebilirliği konusunda sertifikalandırılmış tek tek geçişli mürekkep püskürtmeli teklifidir. Nozomi yazıcıları ayrıca ISO 20690 enerji standardına göre enerji açısından verimli olarak kabul edilmektedir.

EFI Hakkında

EFI™, dünya çapında analogdan dijital görüntülemeye dönüşüme öncülük eden küresel bir teknoloji şirketidir. Müşterilerimizin dijital yolculuklarında onlara yol gösterecek çığır açıcı teknolojiler talep ettiklerini biliyoruz. Bu nedenle geniş bir ürün yelpazesine sahip yazıcılar ve mürekkeplerle tabela, ambalaj, tekstil, seramik karo ve inşaat malzemeleri imalatına yönelik ölçeklenebilir bir ürün, çözüm, hizmet, destek portföyü ve birinci sınıf ortaklıklarla işlerinin büyümesini sağlama konusunda tutkuluyuz. Her yıl, her işte, kârı artırmak, maliyetleri düşürmek, üretkenliği artırmak ve verimliliği optimize etmek için birlikte çalışırlar. Biz müşterilerimize bağlıyız. Ve onların iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak doğru insanlara, teknolojiye ve deneyime sahip olduğumuza kesinlikle inanıyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.