Geleceğimizi Yeniden İnşa Etmek - Yeni WeftMaster SFB

Loepfe'nin WeftMaster SFB-L iplik freni, brandalar gibi bu kaplamalı teknik kumaşları projektil ve rapierli tezgahlarda en ekonomik şekilde üretmek için mükemmel bir sistemdir.

  22 Ocak 2021 09:04 Cuma
Geleceğimizi Yeniden İnşa Etmek - Yeni WeftMaster SFB

WeftMaster SFB atkı freni, dünya çapında uzun yıllardır projektil ve rapierli dokuma makinelerinde kullanılmaktadır. Loepfe, 1955'teki kuruluşundan bu yana dokuma endüstrisinin güvenilir ve uzman bir ortağı olmuştur. Loepfe bugün hala çeşitli dokuma ürünlerini daha da geliştirmeye kararlıdır. Örneğin, SFB atkı freni için kontrol elektroniği yakın zamanda gelecek için yeniden tasarlandı. Yeni elektronikler artık önceki 3 fren yerine 4 freni kontrol edebiliyor, bu da yerden tasarruf sağlıyor ve fren yavaşlama ayarını basitleştiriyor. Ek olarak, girişler artık galvanik olarak izole edilmiştir.

Atkı Kopuşları Azalıyor

Projektil tezgahlar, çok çeşitli kumaşların üretimi için tasarlanmıştır ve özellikle ağır kumaşlar üretilirken yer tasarrufu sağladığı düşünülmektedir. Bu nedenle, özellikle teknik tekstiller alanında uygulamalar neredeyse sonsuzdur. Odak noktası her zaman çeşitli son ürünlerin yüksek kalite gereksinimlerine odaklanır. Özellikle düşük gerilme mukavemetine sahip iplikler kullanıldığında, atkı gerginliği belirleyici bir parametredir. Çok fazla gerdirme düzensiz kumaşa veya en kötü durumda atkı ipliği kopmalarına yol açabilir ve bu da pahalı makine duruşlarına yol açar. Bu nedenle, tüm iplik türleri için sabit, eşit bir atkı ipliği gerginliği gereklidir.

WeftMaster SFB elektronik atkı ipliği frenini kullanarak, atkı kopuşlarının sayısı en az% 50 azaltılabilir. Kullanımı dokuma fabrikalarına çok kısa sürede amorti eder ve kumaşın kalitesini önemli ölçüde artırır. Her atkı kopuşu potansiyel bir hata kaynağıdır (başlangıç ​​hataları, şerit oluşumu vb. Dahil). Farklı kumaşların gereksinimleri çok çeşitlidir ve dokuma fabrikaları genellikle bireysel çözümlere bağlıdır. Bu bilinçle Loepfe, müşterilerine her tür projektil ve rapierli dokuma makineleri için uygun çözümler sunmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.