Dijitalleşme, Saurer Portföyünün Entegre Bir Parçasıdır

Saurer, Senses fabrika yönetim sistemi, Secos – Saurer Müşteri Portalı, Saurer Akademi ve uzaktan servis dahil olmak üzere bir dizi dijitalleştirilmiş yenilikle müşterilerine ayrıcalıklı hizmet desteği sağlıyor.

  30 Mart 2022 08:43 Çarşamba
Dijitalleşme, Saurer Portföyünün Entegre Bir Parçasıdır

Saurer kendisini, tüm tekstil değer zinciri boyunca bir makine sağlayıcısından bir çözüm sağlayıcısına dönüştürdüğü için, ara bağlantısallık ve dijitalleşme hayati hale geldi. Dijital çözümlere uzaktan erişim mümkün olduğundan, Saurer müşterileri artık mesafe tanımadan zamandan da tasarruf sağlayabiliyor.

Dijitalleşmeye Erken Bir Geçiş

10 yıl önce Saurer, halihazırda dijitalleştirilmiş DigiPiecing ve DigiWinding opsiyonlarını sunan devrim niteliğindeki Autocoro 8'i piyasaya sürdü. Bugün Saurer, Autocoro'da 1 milyonun üzerinde iplik eğirme ünitesi tedarik etti. Müşteriler, tekli bağımsız iğ teknolojisinden, akıllı otomasyon ve dijitalleşme sayesinde benzeri görülmemiş verimlilikten yararlanıyor. En son sürüm olan Autocoro 10, open-end işletmelerinde Endüstri 4.0 için güvenlikli bir platform.

Ring iplik eğirme tarafında Saurer, Optispeed gibi dijitalleştirilmiş özellikler sunuyor. ISM (tekli iğ izleme sistemi) ile birlikte Optispeed, iplik kopuş oranına bağlı olarak iğ hızının bireysel optimizasyonu için bir fonksiyon.

Dijitalleşme ve Otomasyon

Saurer Robot AGV, bobinlerin ergonomik olarak yönetimi ve lojistiği için tasarlanmıştır. Bobinleri toplar ve dahili toplama ünitesine yerleştirir. Modern lazer navigasyon sistemi sayesinde Saurer Robot AGV, işletme boyunca tam otomatik ve bağımsız bir şekilde hareket eder.

Senses Fabrika Yönetimi, Tüm Makineleri Tek bir Sisteme Entegre Eder

Saurer, iplik fabrikalarına sorunsuz bir şekilde entegre edilebilen tüm dijital verileri Senses'te birleştirir. Senses, müşterilerin tüm Saurer ve üçüncü parti makinelerinin tek bir sistemde bağlantısını sağlar. Senses ile müşteriler, işletmelerindeki üretkenliği ve kaliteyi uzaktan kontrol etmek için çeşitli analizler yapabilirler.

Fabrika yönetim sisteminin temel işlevselliği Senses Elements ile genişletilebilir. Bunlar, temel alanlar için işlevselliği artıran ek özelliklerdir: Örneğin, Senses Element Maintenance, verimliliği artırmak için tüm bakım hizmet süreçlerini dijitalleştirir, yapılandırır ve basitleştirir. Senses Workforce, personel yönetimini dijitalleştirir ve personelin verimliliğini artırır. Senses Element Shop Floor ile müşteriler, operatör rehberliğini optimize ederek üretkenliklerini artırabilir. Senses Recipe, müşterilerin makinelerinin ayarlarını izlemesini ve yönetimini sağlar.

Secos Yardım Fonksiyonları – Günlük İşlerde Zaman Tasarrufu

Secos – Saurer Müşteri Portalı, Saurer orijinal parçaları için bir e-mağazadan daha fazlasıdır. Portalın güncellenmiş versiyonuyla- fotoğraf yüklemeleri (upload) ile müşterilerin orijinal parçalara erişimi daha kolay. Kullanıcının Secos hesabında, çalıştırma ve bakımla ilgili sorular olması durumunda hızlı başvuru için makinelerine ilişkin tüm ilgili kılavuzlar ve teknik belgeler kaydedilir.

Saurer Akademi – Çalışanları Uzmanlara Dönüştürüyor

Bu platform, makine operatörleri için çok çeşitli eğitim ve öğretim kursları sunmaktadır. Müşteriler sınıf ve canlı web tabanlı eğitim kursları için rezervasyon yaptırabilir. Ayrıca Saurer Akademi, kompleks konuları ve süreçleri kolay anlaşılabilir bir biçimde ifade eden multimedya, görsel-işitsel eğitim materyalleri içeren e-öğrenme kursları sunmaktadır. Kurs içeriği, fonksiyon, operasyon ve bakım hizmeti ile ilgili eğitimleri içerir. Web tabanlı eğitimler (WBT'ler), kayıt edilen seminerler ve öğrenme kartları, çalışanlara ne zaman, nerede ve hangi hızda öğrenmek istediklerinin kararını kendilerinin vermesi konusunda esneklik tanır. Sertifikalı bilgi testleri, çalışanların kaydettikleri gelişmeyi izlemelerine ve çalışmalarını gözden geçirmelerine olanak tanır.

Uzaktan Servis – Twisting Uzmanlarımızı Dakikalar İçinde Makinenizin İçinde Deneyimleyin

Saurer uzmanları, herhangi bir sorunu anında tespit etmelerini sağlayan hata günlüğünün tamamen dijital bir okumasına erişebilir. Ayrıca makine kontrol ayarlarını yönetebilir, yazılımı güncelleyebilir ve donanıma ilişkin herhangi bir kusurun teşhisini yapabilir, CPU kullanımını, enerji tüketimini ve makine sıcaklığını da kontrol edebilirler. Bu, müşterinin makinesinin daha az duruş süreleri ile optimum kapasitede daha hızlı çalışmasını sağlamak anlamına gelir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.