Çin’de Yarn Expo Başarı İle Gerçekleşti

İplik ve elyaf endüstrisi etkinliklerinden biri olan fuar, Uluslararası ve Çinli şirketler tarafından büyük beğeni topladı.

  29 Aralık 2020 13:22 Salı
Çin’de Yarn Expo Başarı İle Gerçekleşti

Yarn Expo, bu yıl fiziki ve sanal olarak yapıldı ve önemini bir kez daha kanıtladı. Covid-19 salgınından bu yana gerçekleşen ilk iplik ve elyaf endüstrisi etkinliklerinden biri olan fuar, büyük beğeni topladı. Fuara, altı ülke ve bölgeden  Çin, Hong Kong, Hindistan, Pakistan, ABD ve Vietnam’dan gelen  419 katılımcı ile ​​Şanghay Fuar Merkezinde 15.707 ziyaretçi ile gerçekleştirildi.

"Yarn Expo ve Intertextile Apparel fuarlarını bu yıl Temmuz ayında hem Shenzhen'de hem de Eylül’de Şanghay'da başarılı bir şekilde düzenlemeyi başardığımız için çok mutluyuz” dedi, Messe Frankfurt (HK) Ltd Genel Müdürü Wendy Wen. "Katılımcılardan gelen geri bildirimlere göre, bu etkinliklerin işletmelerinin yılın başlarında kaybedilen zemini telafi etmelerine ve gelecek sezonları bir miktar güvenle beklemelerine yardımcı olmak için gerçek bir destek sağladığı açıktır. Dahası, yüz yüze yeniden bağlantı kurma şansı büyük beğeni toplarken, yeni çevrimiçi platformlar özellikle bu yıl Şanghay'da fiziksel olarak bulunamayan uluslararası katılımcılar ve alıcılar tarafından fuarlardan elde ettikleri kazanımların artması nedeniyle iyi karşılandı. "

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.