Aksa Akrilik Cirosunu Artırdı

Aksa Akrilik, küresel düzeydeki belirsizliklere rağmen iç ve dış piyasadaki güçlü konumunu korudu. 2021’in ikinci çeyrek cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 91; net kâr da 424 milyon TL olarak kaydedildi.

  21 Eylül 2021 12:41 Salı
Aksa Akrilik Cirosunu Artırdı

Açıklanan sonuçlara göre Aksa Akrilik’in 2021’in ikinci çeyreğindeki cirosu, geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 91 yükseliş kaydederek 3 milyar 67 milyon TL’ye çıktı. Şirketin net kârlılık rakamıysa 2020’nin ikinci çeyreğiyle karşılaştırıldığında 8 kat artarak 424 milyon TL oldu.

Çalışanlara teşekkür etti

Aksa Akrilik Genel Müdürü Cengiz Taş, operasyonel ve finansal performans olarak başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek şunları söyledi; “Aksa Akrilik’i geleceğe taşıyacak sürdürülebilirlik ve yeni ürün yatırımlarımız devam ediyor. Yılın ilk yarısında toplamda 31 milyon doların üzerinde bir yatırım harcaması gerçekleştirdik. Ekonomideki zorlu koşullara rağmen sonuçlardan mutluyuz, bu başarıda katkısı bulunan başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.