Yünsa ve Emre Erdemoğlu İş Birliği

Modacı Emre Erdemoğlu, Yünsa kumaşları ile tasarladığı ‘Kurşun Asker’ temalı koleksiyonunu tanıttı.

  30 Nisan 2018 01:00 Pazartesi
Yünsa ve Emre Erdemoğlu İş Birliği

Dünyanın önde gelen markalarının kumaş tedarikçisi olan ve elliden fazla ülkeye ihracat yapan Yünsa, modacı Emre Erdemoğlu ile iş birliğine imza attı. Erdemoğlu’nun ‘Kurşun Asker’ temalı koleksiyonu Yünsa kumaşları ile tasarlandı. Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işleyen tasarımcı, 2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, çocukluğunun romanı Kurşun Asker'i moda severlere sundu. Tüm detaylarda kurşun asker figürünü ve hikayede geçen diğer ana karakterleri tel kırma nakış, baskı ve dokuma tekniği ile koleksiyonunun bütününde kullandı.

Erkek giyiminde rahatlığı ön plana çıkardığını belirten Emre Erdemoğlu koleksiyonu hakkında; “Erkekler gün içerisinde yaşadıkları yoğun iş stresi ve temposunun yanında sıkıcı kumaşlardan yapılmış kıyafetleri giymek istemiyorlar. Koleksiyonumda, oversize kabanlar, yüzde 100 yün olan likralı takım elbiseler de yer alıyor. Özellikle rahatlığı ve konforu ön plana çıkarmak istediğimiz parçaları streç yünden oluşturduk.” dedi.

Yünsa’nın Erkek Koleksiyonları Tasarımcısı Luca Valle ise konforlu kumaşların trend haline geldiğini belirti. Valle, “Yünlü kumaşların ağırlıklı olduğu koleksiyonlarımızda, modern ve rahat kombinler oluşturabilmek için tekli ceketlikler ve altlıklara da yer veriyoruz. Diğer yandan, pamuk, likra ve keten gibi çeşitli elyaflarla yünü harmanlayarak katma değerini artırıyoruz. Böylece, dört mevsim ve her ortamda rahatlıkla giyilebilen kumaşlarımız modaya yön veriyor." diye konuştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster