Van de Wiele’den Müşterilerine Komple Halı Çözümleri

Halı dokuma sektörünün güçlü üreticilerinden Van de Wiele, granülden halıya kadar tüm süreçte müşterilerine komple çözümler sunuyor.

  02 Şubat 2017 10:00 Perşembe
Van de Wiele’den Müşterilerine Komple Halı Çözümleri

Ürün portföyü, BCF ekstrüzyon hatları, termo-fiksaj makineleri, tafting makineleri ve halı dokuma makinelerinden oluşan Van de Wiele, bu farklı alanlardaki becerileri ile önemli teknik atılımlara imza atarken, müşterilerine de yarar sağlıyor.

Bir halının kalitesi, ipliğin kalitesiyle başlar. Bu nedenle Van de Wiele, müşterilerine BCF ekstrüzyon hatları sunuyor. Van de Wiele’in iplik üretim bilgisi, dokuma ve tüfte halıdaki deneyimi ile birlikte yüksek performanslı ekstrüzyon hattı BXE’nin geliştirilmesini sağladı. BXE hattı, polipropilen, polyester ve poliamid 6'da BCF iplik üretebilen üç uçlu bir prosestir. İlk tek-renkli hattın piyasaya sürülmesinin ardından, Türkiye, Çin, İran ve Suudi Arabistan'da çeşitli tek ve üç renkli hatlar satan Van de Wiele, ekstrüzyon hattı ile yüksek hacimde iplik üretiyor.

Van de Wiele’den Uzman Çözümler

ITMA 2015'te Myriad'ın başarıyla piyasaya sürülmesinden ve geliştirilen bu teknolojiyle müşterilerin ulaştığı başarıdan sonra, Cobbe-Van de Wiele, TUFTFX-L ve TUFTFX-C'yi tanıttı. TUFTFX-L, kompakt servo motorlu iplik kontrolü kullanılarak sınırsız tasarım esnekliği sunan Myriad eki ile donatılmıştır. Her iplik, sınırsız sayıda yığın yüksekliği elde etmek için bireysel püskül teslim sistemi vasıtasıyla ayrı ayrı kontrol edilir. Farklı renkler arasındaki kademeli yükseklikleri değiştirerek, tüfte halılar, parça halılar ve duvardan duvara halı ve resimler için sonsuz sayıda renk tonu oluşturulur. TUFTFX-C üzerindeki basit, hafif ve kompakt Level Cut Loop mekanizması kesik hav ve ilmek hav kombinasyonuna olanak tanır. Kaymalı iğne mili ve Myriad ekiyle birleştirildiğinde kesik hav ve farklı ilmek hav yüksekliklerinde çok çeşitli tüfte efektleri mümkündür.

Van de Wiele, bu üründe tasarım olanaklarını da en üst düzeye çıkarmak için TuftLink yazılımı geliştirdi. Bu yazılım, sanatsal tasarım, hav yükseklikleri, renkler için ayrı katmanlar halinde çalışarak tasarımların çok kolay değiştirilmesini ve oluşturulmasını sağlıyor.

Yeni bir jakar ve akıllı çerçeveler ile donatılan, Rug & Carpet Expert RCE02, çift rapierli halı dokuma makinalarının en yeni jenerasyonunu oluşturuyor. RCE02 tamamen elektronik bir makine ve çoğu hareket servo motorlarla kontrol ediliyor.

Van de Wiele her kalitede halı dokumasına olanak sağlayan çözümleri ile müşterilerine en iyi çözümü bulmak üzere hizmet vermeye devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster