Van De Wiele ITMA Asia + CITME 2014’te Fark Yaratacak

Halı dokuma sektörünün güçlü isimlerinden Van De Wiele Group ITMA Asia + CITME 2014’te son yeniliklerini ziyaretçilerle paylaşacak

  15 Mayıs 2014 10:55 Perşembe
Van De Wiele ITMA Asia + CITME 2014’te Fark Yaratacak

Halı dokuma sektörünün güçlü isimlerinden Van De Wiele Group 16 – 20 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek ITMA Asia + CITME 2014’te son yeniliklerini ziyaretçilerle paylaşacak. Ürettiği makineler ile tüm dünyada farklı dokuma yapılarında halı ve kadife kumaş üretimi yapan Van De Wiele bünyesinde bulunan  Bonas, Iro-Roj, Memminger-Iro, Titan ve Protechna ile  birlikte  tecrübe ve birikimlerini tekstil sektörü ile paylaşıyor. ITMA Asia + CITME 2014’teki standında 3 kancalı halı dokuma makinesi olan UCİ03, VTR33, TRP92, KLİ03 ve en çok renk skalasına sahip halı dokuma makinası olan HCIX2’yi ziyaretçilere sunacak.

HCIX2

Van De Wiele son teknoloji ile ürettiği HCIX2 makinesinde 16 renk çeşidini halı kalitesine yansıtıyor. HCIX2, yeni mesafe aralığı ile dokuma mesafesi 5 metreye çıkarıldı. Yüzde 50 tasarruf sağlayan çift meç makinalarının kullanıldığı yeni teknoloji de maksimum tarak yoğunluğunun 8 renkli kare ile 1000 dakika/metre kadar uzatılan HCIX2’de el dokuması görünümlü halı üretilebiliyor.

3 kancalı halı dokuma makinesi UCi03 ile kesik halka, halkalı havlı ürünler üretilebiliyor. Ayrıca UCi03’de tüm hav tutamları arkada dokunurken, temiz bir hav fiksasyonu sağlanıyor. Van De Wiele’in sunacağı diğer bir makine olan Velvet Tronic VTR33; kadife, döşemelik otomotiv kumaşları, perde, şifon elbise, yapay kürk ve diğer çeşitli uygulamalarda kullanılabiliyor. Yüzde 40 daha yoğun olan kanca sistemi sayesinde istenilen tasarım oluşturulabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster