Teknik Tekstillerde Dokuma İnovasyonu ve Sürdürülebilirlik

Techtextil fuarında Picanol, filtre kumaşları, agro- tekstiller, halı-arka kaplaması, kaplama kumaşları, para-aramidler ve lastik kordları dâhil olmak üzere çeşitli uygulamalara yönelik çözümlerini sundu.

  22 Mayıs 2024 08:32 Çarşamba
Teknik Tekstillerde Dokuma İnovasyonu ve Sürdürülebilirlik

Teknik tekstiller, dünyanın önde gelen dokuma makineleri üreticisi Picanol'un uzun vadeli ürün stratejisinin temel yapı taşlarından biridir. Techtextil Frankfurt, teknik tekstillere yönelik en önemli uluslararası ticaret fuarıdır ve teknik tekstil kullanıcıları ve üreticileri için dünyanın merkezi pazarlama ve kaynak edinme platformunu temsil etmektedir. Picanol Techtextil Frankfurt'ta ürünlerini sergiledi. Bir yandan kancalı ve hava jetli dokuma teknolojisindeki devrim niteliğindeki ürün platformları ile dijital platform PicConnect'in benzersiz birleşimi, diğer yandan teknik kumaşlara yönelik özel çözümler müşterilerimize tüm dünyaların en iyisini sunuyor: güvenilirlik, performans ve esneklik ­en sürdürülebilir şekilde. Techtextil Frankfurt fuarında Picanol, filtre kumaşları, agro- tekstiller, halı-arka kaplaması, kaplama kumaşları, para-aramidler ve lastik kordları dâhil olmak üzere çeşitli uygulamalara yönelik çözümlerini sundu.

Tamamen yeni, Devrim Niteliğindeki Ultimax Kancalı Dokuma Makinesi

Picanol'un tamamen yeni ve devrim niteliğindeki kancalı dokuma makinesi Ultimax, üç temel faydaya odaklanıyor: üstün performans ve yüksek kaliteli ürün çıktısı, yarının sürdürülebilirlik gereksinimlerine hazırlık ve maksimum düzeyde dijitalleştirme sayesinde en yüksek seviyede kullanım kolaylığı. Buna ek olarak, makinenin klasik Picanol dış tasarımı, Ultimax'ın iç kısmının ne kadar devrim niteliğinde olduğunu dışarıdan açıkça göstermek amacıyla kökten değiştirilmiştir. Ultimax, performans ve kalite alanlarında öne çıkıyor; sürdürülebilirlik temel alınarak tasarlandı ve yüksek düzeyde dijitalleştirme, daha önce görülmemiş bir kullanım kolaylığı sağlıyor.

OptiMax-i Connect Kancalı Dokuma Makinesi

Ultimax'ın öncüsü olan OptiMax-i Connect kancalı dokuma makinesi, 540 cm'ye kadar teknik tekstillerin dokunmasına yönelik özel uygulamalar için ulaşılabilir olmaya devam ediyor.

OmniPlus-i Connect Hava Jetli Dokuma Makinası

Picanol yakın zamanda hava jetli platformu OmniPlus-i Connect'te hız artışını başlattı. Bu, Picanol'un endüstrideki ölçütleri nasıl belirlediğinin bir başka örneğidir. Yepyeni leno sistemiyle, o-Leno, akıllı performans, kullanıcı dostu olma ve sezgisel kontrol optimal bir şekilde kombine ediliyor. Picanol ayrıca bu hava jetli makinenin lastik kordu uygulamalarına yönelik adanmış bir versiyonu olan OmniPlus-i TC Connect'i de sunuyor.

PicConnect'te Dijital İnovasyonlar

PicConnect ile Picanol, dijital araçlarını ve hizmetlerini yeni ve tamamen dijital bir platformda merkezileştiriyor. Techtextil Frankfurt'u ziyaret edenler, Picanol dokuma makinelerinin sunduğu olanakları tam olarak aktarabilmek için PicConnect'in tüm avantajlarını ve en yeni özelliklerini keşfedebildiler.

Picanol Hakkında

Picanol 85 yılı aşkın bir süredir küresel tekstil endüstrisinde öncü bir rol oynamıştır ve şu anda dünyanın önde gelen dokuma makinesi üreticisidir. Picanol, hava jetli ve rapiyer (kancalı) teknolojisine dayalı yüksek teknolojili dokuma makineleri geliştirir, üretir ve satar. Picanol, PicConnect platformu aracılığıyla dokuma makineleri için yükseltme kitleri, yedek parçalar, eğitim, yedekleme hizmetleri ve ayrıca dijital hizmetler sunuyor. Picanol'un genel merkezi Ieper'de (Belçika) bulunmaktadır ve dünya çapında 1.200'den fazla çalışanı bulunmaktadır. Picanol, Tessenderlo Grubu'nun (Euronext: TESB) bir iş birimi olan Picanol Grubu'nun bir parçasıdır. Tessenderlo Group, tarıma odaklanan, biyo-kalıntıları, makine, mekanik mühendisliği, elektronik, enerji ve su yönetimi için endüstriyel çözümlere değer veren küresel bir endüstriyel gruptur. Grubun stratejisinin merkezinde "Her Molekül Önemlidir" inancı yatmaktadır: Tessenderlo Grubu'nun yaptığı her şeyde ürünlerini ve süreçlerini daha da değerli kılmayı ve değer katmayı amaçlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.