Starlinger’den Dokuma’ya Faklı Bakış

Starlinger, Omega 1000 yuvarlak dokuma tezgahını PlastIndia 2012’de beğeniye sundu.

  17 Mart 2012 17:39 Cumartesi
Starlinger’den Dokuma’ya Faklı Bakış

Starlinger, 1-6 Şubat arasında Hindistan’da düzenlenen PlastIndia’da Omega 1000 yuvarlak dokuma tezgahını sergiledi. Omega 1000, ağırlığı 200 g/m² kadar çıkan borular ve düz kumaşların üretimi için tasarlandı.

 

Makinacılık ve dokuma plastik çuval hattında yüzde 99.5 ihracatı ve PET geri dönüşüm, arıtmada dünya lideri Starlinger, yeni makinasıyla dokumaya farklı bir bakış açısı getiriyor. 45 yıldır tüm dünyada faaliyet gösteren ve 130’dan fazla ülkeye ihracat yapan firma sürekli yenilenen ve kaliteli üretimleriyle tanınıyor. Dokumaya getirdiği bu yenilikle de oldukça ilgi çeken bir süreç yaşayan firma, yeni makinada kullanım kolaylığı daha az bakım ve verimliliği odak noktasına almış. Makinada, seramik kopçalarla (eyelets) gücü, (heddles) takımları ve seramik segmentler teçhizatlandırılmış, bant giyim (tape wear) minimize edilmiş ve bakım maliyetleri oldukça düşürülmüş.

Starlinger’in omega yuvarlak tezgah  serisinde bulunan son modeller de çalışma genişlik aralığı çift düz kumaş için 300 ve 850 mm olarak belirlenirken, düz kumaş için ise 600 ve 1700 mm olarak tasarlanmış. Dakikada 1000 picks’e kadar üretim hızına çıkarak 90% üzerinde bir verimlilik sağlayan Omega 1000, en hızlı ve aynı zamanda en güvenilir tezgah olarak piyasada yerini alıyor.

Geri Dönüşümde Küresel Oyuncu Oldu

2000 yılından bu yana geri dönüşüm bölümü ile bu alanda faaliyet gösteren firma, geri dönüşüm teknolojisi PE, PP, PA, PS, BOPP ve PET gibi birçok alanda makine çözümleri sunuyor. 12 yıllık bir faaliyet alanı içerisinde olmasına karşın ciddi derecede başarı kazanan şirketin ürün hattı, recoSTAR, pazardaki yerini sağlamlaştırarak küresel bir oyuncu haline gelmiştir. PET geri dönüşüm ve arıtma sistemleriyle gıda muhafaza eden PET’ler üreten Starlinger, FDA(Amerika Birleşik Devletleri), EFSA(Avrupa), AFSSA(Fransa) ve BFR(Danimarka) gibi hem uluslararası hem de ulusal markalar tarafından kabul görerek, başarısını kanıtlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster