SMIT, Yeni Serisi GS980’i Tanıttı

Santex Rimar Group bünyesine katılan, dokuma teknolojilerinin uzman ismi SMIT, rapierli dokuma tezgahı GS980’i pazara tanıttı.

  16 Mayıs 2018 01:00 Çarşamba
SMIT, Yeni Serisi GS980’i Tanıttı

İtalyan dokuma teknolojilerinin uzman markası SMIT, Santex Rimar Group’a katılmasıyla birlikte piyasaya sürülen GS900 serisinin ardından yeni modeli GS980’i tanıttı. Yeni SMIT GS980 piyasadaki en hızlı serbest hareketli rapierli dokuma tezgahı olarak dikkat çekiyor. SMIT GS980, çok yönlülük, performans, üretim kalitesi, verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından geliştirildi.

Serbest hareketli rapier sistemi, yıllardır SMIT dokuma makinalarını benzerlerinden farklı kılıyor. İtalya’da tasarlanıp üretilen akıllı ve esnek yapısıyla SMIT GS980, değerini uzun süre koruyacak olan, işlevsel çözümleriyle en güvenilir SMIT özelliklerini bir araya getiriyor. Giyim kumaşları, ev tekstili, teknik uygulamalar, özel iplik ve desenler SMIT GS980 ile mükemmel bir kaliteyle dokunabiliyor.

SMIT 80. Yılı Kutluyor

SMIT GS980, İtalya’da 1938 yılında kurulan ve dokuma makinalarında lider bir üretici haline gelen SMIT’in 80. yılı temel alınarak adlandırıldı. 80. yılını kutlayan SMIT’in sunduğu yeni teknolojileri değerlendiren SMIT CEO’su Simone Rancan,“SMIT GS980, müşterilerimize daha fazla değer kazandırarak verimlilik ve işletme maliyetleri arasındaki en iyi oranı sağlayacaktır. Makinalarımızla üretilen kumaşın kalitesi pazarda her zaman bir referans olmuştur ve yeni SMIT GS980 ile bu avantajımızı kesinlikle devam ettireceğiz. Halihazırda daha yüksek kaliteli kumaşlar üretmeye dair genel bir eğilim söz konusu ve bazı müşterilerimiz pazarda daha yüksek karlılık bulabildikleri bazı noktaları kullanmaktadır. Bu da yeni GS980’nin doğru teknolojik bir hareket sağlayacağı anlamına gelmektedir.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster