Sihirli Halılar Dışında Her Şey

On yıllardır, Dr. Ali-Reza Ipektchi idaresindeki Hamburg aile şirketi IPEK, yüksek kaliteli el işleme İran halıları için büyük ve köklü tüm perakendeci yelpazesinin bir parçasıdır.

  23 Şubat 2023 08:30 Perşembe
Sihirli Halılar Dışında Her Şey

Ocak 2023'te DOMOTEX kapılarını tekrar açtığında ziyaretçiler ve katılımcılar çok sevinecek. Birçok katılımcı, hem yeni katılımcılar hem de daimi olanlar, Hannover kentine geri dönecek-etkinliği çoktan sabırsızlıkla bekleyen şehir. IPEK kesinlikle sadık ve seçkin bir katılımcı olarak güvenilebilir. 100 yılı aşkın bir süredir, İran kökenli Hamburg aile şirketi, halı ticaretinde büyük bir uzmanlığı temsil ediyor ve el işleme İran halılarından oluşan muhteşem bir ürün yelpazesi sunuyor.  Tebris, İsfahan veya Nain gibi kaliteli kent halılarından Gashgai veya Lori'nin renkli göçebe halılarına ve Kelim Gashgai ve Sumak Afshar gibi düz dokumalara kadar IPEK, İran halı sanatını tanımlayan her şeyi sunar.

Şirketi beşinci kuşakta yöneten ve şimdilerde oğlu Amin Ipektchi ve kızı Vida ter Hazeborg tarafından desteklenen Dr. Ali-Reza Ipektchi idaresindeki ekip, sürekli yaklaşık 20.000 halı ve kilim stokluyor - yeni ve çağdaştan antik ve doğal olana kadar. Bu, IPEK'in ne kadar benzersiz olursa olsun herhangi bir talebe hızlı bir şekilde yanıt vermesini sağlar. İster en küçük kilim ister büyük boy bir halı olsun: IPEK'te fiyat aralığı ve kalitesi gözetmeksizin herkes doğru halıyı bulabilir. Şirket, profesyonel rehberliğin yanı sıra benzersiz, el örgü işlemesi ürünler olarak da tanımlanabilir. IPEK, ürün yelpazesini inşa etmek, genişletmek veya uyarlamak isteyen mağazalara olduğu kadar bireylere de rehberlik etmekten mutluluk duyar ve her zaman en vaat veren seçimi bulur. Talep üzerine IPEK, ürünlerin Hamburg'dan dünyanın hemen her yerine kadar teslimatını yapar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster