Sanko Holding’e Maliye Bakanlığı’ndan Teşekkür Belgesi

Gaziantep’te gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunan Sanko Holding, Maliye Bakanlığı’ndan teşekkür belgesi aldı.

  15 Mayıs 2018 01:00 Salı
Sanko Holding’e Maliye Bakanlığı’ndan Teşekkür Belgesi

Sanko Holding, 2017 yılı gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunan firma oldu. Gaziantep’te gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunan Sanko Holding’e teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgesi Maliye Bakanı Naci Ağbal adına Sanko Holding Yönetim Kurulu başkan ve üyelerine takdim edildi.

Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, SANKO Holding’de ziyaret ettiği Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na, kendilerinin yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Konukoğlu’nun da teşekkür belgelerini takdim etti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından imzalanan teşekkür belgesinde, “2017 yılında ilinizde Gelir Vergisinde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında olmanız dolayısıyla kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” deniliyor. Gaziantep’te 2017 yılı Kurumlar Vergisinde ise ilk 5 mükellef arasında bulunan AJK Gayrimenkul, Menkul, İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, teşekkür belgesini Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin’den aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster