Qingdao Baijia, Pazar Payını Artırıyor

Su jetli tezgahlar konusunda çözümler sunan Qingdao Baijia Machinery, piyasada bulunan 50.000 adet ürünüyle, kendi alanındaki Pazar payını yüzde 30’larda tutuyor.

  22 Mart 2013 20:00 Cuma
Qingdao Baijia, Pazar Payını Artırıyor

Su Jetli tezgah üretimi konusunda faaliyet gösteren Qingdao Baijia Machinery, teknolojik üretimleri ile küresel pazarda da ulaştığı alanları sürekli genişletiyor. Rusya, Türkiye, Mısır, Hindistan, Pakistan, Endonezya, Vietnam, Tayland gibi ülkelere ihracat yapan firma, bu bölgelerde bulunan satış ve servis ekipleri ile etkinliğini artırmayı hedefliyor. Qingdao Baijia Machinery, yıllık 4000 setlik üretim kapasitesiyle, su jetli tezgahlar konusunda Çin’de hizmet veriyor. 20 yılı aşkın süredir su jetli tezgahların araştırması, geliştirmesi ve üretimi konularında faaliyet gösteren şirket; gelişmiş CAD/CAM sistemlerinin ve CNC işleme sistemleri konusunda sektöre çözümler sunuyor. ISO9001:2000 kalite sistemi ve CE sertifikasına sahip olan Qingdao Baijia Machinery, güçlü bir denetim ve kontrol ekibiyle satış sonrası faaliyetlerinde de başarıyı yakalıyor.

Şirketin 50.000 adet su jetli tezgahı piyasada bulunurken, bu oran 2012 yılı itibariyle, pazar payının yüzde 30’una denk geliyor. Şirketin ana ürün gruplarında; tek-nozzle, çift-nozzle, üçlü-nozzle, dörtlü nozzle tezgahlar; mekanik ölçüm/yarı-elektronik ölçüm/ elektronik dolgu sistemleri; tek-pompa/çift-pompa; Plain/cam/dobby shedding su jetli dokuma tezgahları yer alıyor. Ürünlerin özellikleri arasında; maksimum 2,280m/dakika dolgu hızı, çalışma hızı kumaşın doğasına ve ipliğin tipine göre değişmekle birlikte maksimum 1200RPM hız; başlıkta plain için maksimum 8,  cam için maksimum 12 ve dobby için maksimum 16 gibi standartlar bulunuyor. Fimanın teknolojisiyle Naylon-6 filament,Naylon-6 non-sizing, Polyester filament, Polyester draw tekstürize, Polyester spun iplik, Polyester yüksek büküm iplik, Polyester POY, Polyester haşıllanmamış filament, O.P. iplik ve Taslon iplik işlenebiliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster