Picanol İtma Asia’da Yeni Makine Prömiyerini Yapacak

Picanol, hem airjet hem de rapier makineleri yelpazesinde yapılan birçok yeniliği sergilemenin yanı sıra, iki yeni rapier makinesinin de prömiyerini yapacak.

  06 Temmuz 2021 09:19 Salı
Picanol İtma Asia’da Yeni Makine Prömiyerini Yapacak

2019'daki son derece başarılı Itma’nın ardından, Itma Asia + Citme tekstil makineleri endüstrisinin iki yıl içindeki ilk büyük fuarı olacak.

Dokuma Makineleri Başkan Yardımcısı Johan Verstraete yaptığı açıklamada "Picanol'daki herkes, hava jetli ve rapierli makineler için piyasada mevcut olan en iyi teknolojilerin yanı sıra beklentilerin ötesinde bir yerel servis ve destek ekibi sağlayarak müşterilerimize yardımcı olmaya isteklidir. Picanol'ün dört geliştirme ilkesi - Akıllı Performans, İçsel Sürdürülebilirlik, Verilere Göre Sürdürülebilirlik ve Sezgisel Kontrol - tüm girişimlerimizde bize yol gösterir. Bu dört ilkeden ilham alan Ar-Ge ekibimiz, ITMA ASIA + CITME'de sergilenecek gerçekten heyecan verici bazı yenilikler geliştiriyor. Bunlara iki hava jetli dokuma makinesi, düz kumaşlar için dört rapierli dokuma makinesi ve havlu havlu dokumak için bir rapierli makine dahildir. Ayrıca, Bonas standında jakar uygulamasında ek bir rapier makinesi olacak ”dedi

Picanol, hem airjet hem de rapier makineleri yelpazesinde yapılan birçok yeniliği sergilemenin yanı sıra, iki yeni rapier makinesinin de prömiyerini yapacak: yepyeni GTMax-i 3.0S, 4 renkli armür uygulamasında, denim tarzı dokuma ile gösterilecek. , sergilenen yeni GTMax-S ise 380 cm tarak eninde ipek kumaş dokuyan 8 renkli armür makinesi olacak.

Picanol fuarda ayrıca 540 cm genişliğinde serbest uçuş uygulamasında bir OptiMax-i gripper makinesini de sergileyecek. Bu, belirli teknik segmentler için önemli bir inovasyon atılımını temsil ediyor. Picanol’un fuar sırasında sergileyeceği makine parkuru şu şekilde açıklandı.

1-GTMax-i-3.0S 4-R-230 Denim

Yeni GTMax-i 3.0S, rekabetçi ve kaliteli dokuma için standartları belirliyor ve aynı zamanda en iyi streç kumaşlar için 240 ve 250 cm tarak genişliğinde de mevcut.

2. GTMax-S-8-R-380 İpek

Özel ipek uygulamasıyla yeni GTMax-S, size en kaliteli kumaşları dokumak için mükemmel bir çözüm sunar.

3. OptiMax-i-4-R-220 Kamgarn

Veriler tarafından yönlendirilen ve içinde sürdürülebilirliğe odaklanan bir makine.

4. OmniPlus-i-4-P-190 Poplin

Hafif kumaş segmentinin bile OmniPlus-i platformundan yararlanabileceğinin bir kanıtı.

Dijitalleştirme, maksimum esneklik ve en yüksek hızda çalıştırma.

5. TerryMax-i-8-R-260 Atkılı Havlu

Havlu dokuma için referans noktası. Tasarımda sınırlama yoktur, en üst kalite ile birlikte maksimum performansı hedefler.

6. OmniPlus-i-6-D-220 Bayan giyim

SmartShed ile donatılmış Airjet. Bu, Picanol'un doğrudan tahrikli shedding motion ve farklı dünyaların en iyilerini birleştirir: performans, esneklik ve enerji verimliliği.

7. OptiMax-i-4-R-540 Kaplama

Dokuma kumaşlarda yeni bir dönüm noktası. Free Flight Gripper sistemi, en yüksek yerleştirme oranlarında 540 cm'ye kadar uzatıldı. 360 cm'nin üzerindeki genişliklerde artık kılavuz kancaya gerek yok!

Picanol Hakkında

Picanol, airjet veya rapier teknolojisine dayalı yüksek teknoloji dokuma makineleri geliştirir, üretir ve satar. Picanol, dünya çapındaki dokuma fabrikalarına dokuma makineleri tedarik etmekte ve ayrıca müşterilerine dokuma çerçeveleri ve taraklar, eğitim, yükseltme kitleri ve yedek parçalar gibi ürün ve hizmetler sunmaktadır. Picanol, seksen yıldan fazla bir süredir küresel endüstride öncü bir rol oynamıştır ve şu anda dünyanın önde gelen dokuma makinesi üreticilerinden biridir. Picanol, Picanol Group'un (Euronext: PIC) bir parçasıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster