Picanol ITMA Asia + CITME 2014’te

Dünyanın en önde gelen dokuma makine üreticilerinden Picanol, yüksek teknolojisini ITMA Asia + CITME 2014’te tanıtacak

  09 Mayıs 2014 10:18 Cuma
Picanol ITMA Asia + CITME 2014’te

Belçika merkezli dokuma teknolojileri uzmanı Picanol, küresel alanda tekstil sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Yüksek teknoloji ürünler, hizmet ve satış ağı ile gücünü kanıtlayan firma, hava jetli dokuma teknolojilerinde önemli bir konuma sahip. Firma aynı zamanda dokuma makineleri aksesuarları, yedek parça ve eğitim konusunda sunduğu hizmetlerle de öne çıkıyor.

75 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösteren Picanol markasını taşıyan 4 Airjet ve 3 adette rapierli tekstil makinesini ITMA Asia + CITME 2014’te ziyaretçilerin ilgisine sunacak. Picanol’un fuara getireceği makineler ise şu şekilde: OptiMax 4-R 190, OptiMax 4 – P 540, OMNIplus Summum 4-P 190, GTMax-i 4-R 190, OMNIplus-X  2-P 280’I sunarken, Staubli ile birlikte OMNIplus Summum-4-J-190 ve Bonas ile birlikte OMNIplus Summum-4-J-190.

Picanol’dan Pratik Çözümler

Picanol, ITMA Asia + CITME 2014’te sergileyeceği makinelerin yanı sıra teknik özellikleri ile de pratik çözümler sunuyor. Süper geniş OptiMax esnek rapier makinesi, hem çevre dostu üretim hem de esneklik arayan dokumacılara odaklanıyor. Teknolojide sert ve hacimli teknik iplikler problemsiz ve maksimum hızda, sürece eklenebiliyor. OptiMax, tezgahının kenarındaki Ecofill sıfır atık sistemi ile ön plana çıkıyor.

Picanol’un fuarda sunacağı makineler arasında öne çıkan OMNIplus Summum airjet serisi ile fark yaratacak. Filament biçiminde 2011 rpm hızındaki makinenin paraşüt ve araç koltukları gibi teknik biçimleri de bulunuyor. Latincede ‘En İyisi’ anlamına gelen Summum, Picanol’un airjet OMNI serisinin en başarılı ürünleri olarak kabul ediliyor. Serinin yenilikleri arasında tam elektronik basınç düzenleyici ve relay ronzzles için üçlü hava tankı bulunuyor. Bu yeni özellikler genişletilmiş uygulama alanı sunarken, daha az güç tüketimi ve daha hızlı operasyon hızı anlamına geliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster