Picanol Amerika’da Kan Değişikliği

Picanol Amerika'ya yeni satış müdürü olarak Tom Johnston atandı

  24 Temmuz 2014 10:44 Perşembe
Picanol Amerika’da Kan Değişikliği

Küresel alanda dokuma makineleri pazarının önemli oyuncuları arasında yer alan Picanol, Amerika Satış Müdürü olarak Tom Johnston’ı görevlendirdi. Teknik tekstiller konusunda uluslararası deneyime sahip olan Johnston, Picanol dokuma makinelerinin Amerika pazarlamasından sorumlu olacak.

Yapılan törende konuşan Johnston, “Müşterilerimizin pozitif bakışı küresel alanda da Picanol’un konumunu güçlendirmesine yardım etti. Amerika'da elde edeceğimiz başarılı satışlar, diğer bölgeler için de önemli referansları oluşturacağına inanıyorum” dedi.

1966 yılından bu yana aktif olarak Amerika pazarında yer alan Picanol, 2012’de dokuma makinesi yedek parçaları ve aksesuar tedariğinin yanı sıra makine onarımı, eğitim çalışmaları ve satışın yapıldığı Greenville’de yeni bir üretim sahasını hizmete sundu. Son yıllardaki Amerikalı müşterilerin talepleri ve dokuma teknolojilerinde yaşanan değişim sonucu yatırımlarını arttırma kararı alan Picanol, ülkedeki pazar payını her geçen gün arttırıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster