Morrison Denim Üretim Hattı Satışları Arttı

Morrison, son altı aylık verilerine göre Türkiye, Tayland, Çin, Bangladeş ve Pakistan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerdeki özellikle denim kumaş üreticisi firmalara makine satışı gerçekleştirdi.

  26 Mayıs 2014 09:00 Pazartesi
Morrison Denim Üretim Hattı Satışları Arttı

Morrison Textile Machinery’in 2013 yılının son çeyreğindeki makine satış grafiği 2014 yılında da artarak devam ediyor. Amerika merkezli firma, denim hazırlık, boyama ve terbiye teknolojileri ile dokuma hazırlık ve aksesuarları konusunda geliştirdiği teknolojileri ile pazar payını her geçen gün artırıyor. Morrison, son altı aylık verilerine göre Türkiye, Tayland, Çin, Bangladeş ve Pakistan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerdeki özellikle denim kumaş üreticisi firmalara makine satışı gerçekleştirdi.

Morrison’un, Türkiye’de satış yaptığı firmalar arasında Abateks Tekstil, GAP Güneydoğu Tekstil ve Eroğlu Holding çatısı altında Mısır’da faaliyet gösteren DNM Textile bulunuyor. Abateks Tekstil, Morrison 36 Halatlı Indigo Halat Boyama Makinesini sipariş etti. Model, Spectrum™ Boya tekneleri ve Mvx Sıkma grupları gibi birçok yeni özellikler ile birlikte her türlü flexibiliteye sahip şekilde sunuluyor. Abateks, ayrıca Morrison MDS450 Model Halat Sarma Makinesi ve MDS550 Model Halat Açma makinelerini da siparişine ekledi. Akıllı durma ve akıllı çapraz alma teknolojileriyle maksimize edilen halat açma makinelerinin, çözgü tarama ve geri sarma akümülatörü ile randımanı artırıldı. GAP Güneydoğu Tekstil ve DNM Textile, Türkiye’den Morrison MDS450 Halat Sarma Makinesi ve MDS550 Halat Açma makinesi siparişi veren firmalar arasında yer aldı.

Asya’nın Tercihi Morrison

Taylandlı Atlantic Mills firması, Morrison Entegre Denim Terbiye hattı siparişi verdi. Bu hat üzerinde, S8 Model otomatik baskı kontrollü Sanfor Blanket ünitesi ve Blanket taşlaması sırasında ortama çıkan kauçuk kalıntılarını toplayan vakumlama sistemi GrindVAC™ bulunuyor. Ayrca Morrison On Call (M.O.C.) adı verilen; makineye bağlantı yapıldığında Morrison mühendislerinin makinenin diyagnostik sisteme bağlanarak uzaktan müdahale imkanı veren bir ünite de mevcut.

Çin’de faaliyet gösteren Guangzhou Chuang Hao Textile, Morrison Sanfor hattı siparişi verdi. Hat üzerinde bulunan her bir makine çok noktalı nemlendirme ve otomatik blanket baskı kontrolü özelliklerine sahip. İndigo ve denim tekstil sürecine dönük yenilikleri ile öne çıkan Morrison Machinery, Bangladeşli iki firmaya denim hattı kurulacağını da açıkladı. Bu firmalardan ilki olan Ha Meem Denim firması mevcut yapısına 4. hattı olan Morrison Entegre Denim Terbiye Hattını ilave edecek. Bir diğer firma olan Square Denims ise Dakka yakınlarında kuracağı yeni bir üretim hattı için Morrison’u seçti. Firma, üzerinde Spectrum dizayn boya tekneleri, Mvx dizayn sıkma grupları ve proses kontrol ünitesi bulunan 32 halatlık S250 model Morrison Indigo Halat boyama hattı, Entegre Denim Terbiye hattı, MDS450 model Halat Sarma Makineleri ve cağlıkları ile MDS550 model Halat Açma makineleri satın aldı. Bunun yanı sıra Morrison, 2014 ilk çeyreği satışlarının sonuncusunun Pakistan Lahore’de üretim yapacak olan Diamond Fabrics’e gerçekleştiğini açıkladı. Diamond Fabrics 36 Halatlık İndigo Boyama hattı siparişi verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster