Itema Kancalı Dokuma Makinesi DTG 2023'de Sergilendi

Dokuma makineleri, OEM yedek parçaları ve entegre hizmetler dâhil olmak üzere gelişmiş dokuma çözümlerinin küresel lider sağlayıcısı Itema’nın, DTG 2023’de Rapyerli Dokuma Makinesi Sergilendi.

  14 Nisan 2023 09:21 Cuma
Itema Kancalı Dokuma Makinesi DTG 2023'de Sergilendi

Etkinlikte, Itema denim’e özel kancalı (rapyerli) dokuma makinesi R9500-2denim'i sergilendi. Dokuma makinesi, premium denim kumaşların üretimi için güvenilir teknolojik iş ortağı olarak Itema'yı seçen Bangladeş'teki Universal Denims Limited'in cömertliğinin bir ifadesidir. Etkinlikte sergilenen makine, Universal Denim'in yakın zamanda fabrikasında yüklemesi gerçekleşen 99 Itema kancalı (rapyerli) R9500-2denim toplu siparişinden geliyor.

Universal Denim, Mymensingh, Bhaluka'daki 160 Bigha arazisinde modern tesislere sahip, LEED Platinum standardında inşa edilmiş bir şirket olan Bangladeş'teki ilk en büyük dikey son teknoloji çok katlı entegre tekstil operasyonlarından biridir. Universal Denims Limited, dünya çapında önde gelen moda markalarına ve perakendecilere 36 milyon metreden fazla birinci sınıf denim tedarik ediyor.

Sergilenen R9500-2denim, kumaşın sol tarafındaki atık kenarı tamamen ortadan kaldırırken sürdürülebilir bir denim dokumaya katkı yapan, böylece çok önemli ölçüde maliyet tasarruflarına ve azaltılmış atıklara olanak sağlayan türünün tek örneği mekatronik cihaz olan iSAVER® ile ekipmanlandırılmıştır.  iSAVER® halihazırda dünya çapında önde gelen birçok denim fabrikasında başarıyla kuruldu ve satın aldıkları kumaşlar için giderek daha fazla yeşil ve sürdürülebilir bir üretim zinciri arayan Batılı markalarla her gün iş yapan Bangladeşli dokumacılar için gerçekten ilginç bir katma değer sunuyor.

DTG, Itema için Bangladeşli dokumacıların üstün tekstil ustalığı, eko-verimliliği ve kullanım kolaylığı ile dünya çapında tanınan şirket tarafından sağlanan dokuma çözümlerini ilk elden deneyimlemelerini sağlayan mükemmel bir sahnedir.

Çevre Dostu Itema R9500-2denim

Itema, gerçek zamanlı satış sonrası hizmet, dokumacılar için son derece profesyonel eğitim ve entegre tekstil danışmanlığı ile birlikte gelişmiş dokuma makineleri sağlayarak kendisini tekstil şirketleri için güvenilir bir ortak - ve sadece yalın bir tedarikçi değil - olarak konumlandırıyor.

Itema, tekstil üreticilerine en seçkin ilk üç atkı atma teknolojisini – kancalı (rapyer), hava jetli (airjet) ve mekikli (projektil)–, OEM yedek parçalarını, yükseltme kitlerini ve artık Itema'nın bir parçası olan tarihi markalar için özel çevrimiçi mağaza ile – Somet, Sulzer, ve Vamatex – dünya çapında 6 lokasyonda son derece profesyonel eğitime ek olarak pazarda kendini benzersiz bir şekilde konumlandırmıştır.

Universal Denims Limited Genel Müdürü Atiqul Alam Chowdhury şu yorumu yaptı: “Universal Denims Limited, sürdürülebilir üretim süreçleri, inovasyon, karbon ayak izini azaltma ve kullanım verimliliği üzerinde çalışıyor. Tesislerimizde kullanılan iplikler ve kimyasallar organik sürdürülebilir kaynaklardan geliyor, çevresel etkiyi azaltan bir ozon finisaj işlemi benimsiyoruz ve dayanıklılığı artırmak için kumaş esnetme aero finisaj ile gerçekleştiriliyor. Ayrıca, fabrikamızı son derece çevre dostu yapan e-laboratuarlarla donatılmış son teknoloji atık su arıtma tesisimiz yılda 172 milyon litre doğal su tasarrufu sağlıyor. Itema'nın teknolojisi, dokuma verimliliği ve kumaş kalitesinden ödün vermek zorunda kalmadan faaliyetlerimizin ayak izini azaltmamıza yardımcı oluyor - bu nedenle, DTG’de vitrinde Itema R9500-2denim kancalı (rapyerli) dokuma makinelerimizden birini sergileyerek ortaklığımızı daha da geliştirmekten mutluluk duyuyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster