Groz-Beckert’ten KnotMaster

Dokuma tekstil zincirinde, bağlama işlemi asıl dokuma kumaş üretiminden önce gelir. Groz-Beckert, müşterilerine yüksek performanslı bağlama makineleri ve ile destek sağlıyor.

  19 Nisan 2019 00:00 Cuma
Groz-Beckert’ten KnotMaster

Groz-Beckert, dünyanın önde gelen endüstriyel makine iğneleri, hassas parçaları ve ince aletlerinin yanı sıra tekstil kumaşlarının üretimi ve birleştirilmesi için sistemler ve hizmetler sağlayan bir tedarikçidir. Ürün ve hizmetler örgü, dokuma, keçe, tafting, taraklama ve dikiş alanlarını desteklemektedir.

Groz-Beckert bağlama makineleri, tekli ve çiftli düğüm fonksiyonu ile mevcuttur. Her iki fonksiyonun bir kombinasyonu da mümkün. Dört düğüm türünün her birinin ayrı ayrı, çıkarılabilir bağlama ünitelerine entegrasyonu sayesinde, Quattro teknolojisine sahip KnotMaster modelleri geniş katma değer sağlıyor. Bu özellik, çözgüleri hem çapraza alma işleminden önce hem de sonra dokuma işleminin esnekliğini önemli ölçüde arttırıyor.

Çift iplik algılama

Çapraz çözgüler için, bir çaprazlama kontrolü yapılıyor. Çift iplik algılanırsa, makine hemen duruyor ve hatanın çözgü sayfası konumunu gösteriyor. Bu çift iplik algılama işlevi, elastik iplikler durumunda da sağlıklı sonuç veriyor. Çaprazlanamayacak büyüklükteki çözgülerde, AS / 3 standart makine elektronik çift iplik algılama ile genişletilebilir.

İplik Kopma Denetimi

Düğüm oluşumu doğru yapılmazsa, bu durum iplik izleme ile tespit ediliyor ve makine kapatılıyor. Doğru bağlanmış bir çözgüyü sağlamanın tek yolu budur ve proses güvenilirliğini de arttırıyor.

İplik Tutucusu

KnotMaster bağlama makineleri, ayrı kıskaçlı bir dişe sahip. Bu, farklı kalınlıktaki ipliklerin dokuma ve yeni zincirde sorunsuz işlenebileceği anlamına geliyor. İplik kalınlığındaki farklılıklar, ayrı kıstırma sayesinde otomatik olarak dengeleniyor.

Kullanıcı Dostu ve Bakım Gerektirmeyen Tasarım

Groz-Beckert KnotMaster modelinin çalışması sezgiseldir ve öğrenmesi kolaydır. Makinenin her bileşenine - kontrol etmek veya değiştirmek için - aynı zamanda hızlı ve kolay bir şekilde erişilebiliyor. KnotMaster sistemi böylece dokuma işlemlerinde çok yönlü basitleştirilmiş ve optimize edilmiş bir bağlama işlemi sağlıyor.

KnotMaster, modüler sistemiyle kullanıcı dostu ve bakım gerektirmeyen bir tasarıma sahip. Bununla birlikte dakikada 600 düğüme kadar hızla çalışabiliyor. KnotMaster, ayrıca kullanıcının yerden de tasarruf etmesini sağlayarak optimize edilmiş bir tasarımla birlikte geliyor. KnotControl bilgisayar yönlendirmesi ile şeffaflık ve güvenilirlik sağlıyor. Makine, otomatik tekrar gibi fonksiyonlarıyla kullanıcıya işlevsel çözümler sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster