Dokuma Makineleri Üreticisi Itema Türkiye’de Ofis Açtı

İtema Tekstil Makineleri Servis Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adı altında faaliyet gösteren Türk iştiraki, İstanbul’daki genel merkezi ve Bursa’daki şubesiyle çalışmalarına başladı.

  13 Eylül 2022 08:40 Salı
Dokuma Makineleri Üreticisi Itema Türkiye’de Ofis Açtı

Dokuma makineleri, yedek parçalar ve entegre hizmetler de dahil olmak üzere gelişmiş dokuma çözümlerinin lider tedarikçisi Itema, Türkiye'de yeni bir şirket kurduğunu duyurdu. İtema Tekstil Makineleri Servis Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adı altında faaliyet gösteren Türk iştiraki, İstanbul’daki genel merkezi ve Bursa’daki şubesiyle çalışmalarına başladı.

Itema bu operasyonla, küresel cirosunun önemli bir bölümünü temsil eden ve büyümesini sürdüren Türk müşteri tabanına hizmet ederken, yerel varlığını güçlendirmeyi ve verimliliğini artırmayı amaçlıyor. Ayrıca bu girişim, şirketin büyük dokuma pazarlarında daha güçlü bir şekilde yer alma stratejisi ile uyumludur.

Itema Group CEO’su Ugo Ghilardi; “Türkiye’deki güçlü Itema acente ağlarının mevcut yakın ortaklıklarından ve sahadaki özel kaynaklarımızdan yararlanarak, şimdi Türk müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına yönelik daha da iyi hizmet verebiliriz” dedi. Ghilardi, sözlerine şöyle devam etti; “Müşteri memnuniyeti, Itema'da yaptığımız her şeyin arkasındaki ana öncelik ve itici güçtür. Değerli müşteri tabanımıza olan yakınlığımız, müşteri odaklılığımızı ve onların başarısına olan adanmışlığımızı teyit etmektedir.”

Türkiye’deki yeni organizasyon, Itema’nın ülkedeki önemli partneri Bilol Tekstil'in bilgi birikimine ve deneyimine ve Itema'nın piyasada uzun süreli bir ortaklık yürüttüğü A. Modiano ile olan iş birliğine dayanıyor. Itema Türkiye Genel Müdürü Pamir Özaltan; “Itema Türkiye’nin yeriniden yönetilen yapısı, Itema’nın Türk müşterilerine, yerel bir eylem gücü avantajıyla Itema merkez organizasyonunun iyi bilinen faydalarını sağlayacak” yorumunu yaptı. Özaltan; “Her zaman Itema’nın bir parçası gibi hissettik, ve şimdi her bakımdan Itema ekibinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

A. Modiano Ortakları Vedat Anjel ve Mehmet Öz; “Her şeyin daha iyi olması dışında hiçbir değişiklik olmayacak” açıklamasında bulundular ve “Itema için pazarımızın önemini gösteren bu stratejik girişimin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dediler.

İtalya, Çin ve İsviçre’de üretim tesisleri bulunan Itema, ABD, Japonya, Dubai ve Hong Kong’daki mevcut ticari ve servis iştirakleri arasına Türkiye’deki yeni şubesini de ekliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster