Crealet, Yaratıcı Çözümleriyle INDIA ITME’de

Çözgü boşaltma ve kumaş alma kontrol sistemleri geliştiricisi İsviçreli Crealet, INDIA ITME fuarında küresel tekstil pazarına yönelik ürünlerini sergiledi.

  21 Mart 2013 02:56 Perşembe
Crealet, Yaratıcı Çözümleriyle INDIA ITME’de

Elektronik çözgü besleme alanında üretim yapan Crealet AG, 9. kez düzenlenen INDIA ITME Fuarı’nda yeni teknolojilerini sergiledi. 'Sizi ve Çözgünüzü Başarıya götürüyoruz' (We drive you and your warp to success) sloganı ile yeniliklerini sunan firma, Bombay’daki fuar ile bölgedeki gücünü artırmayı hedefledi. Fuarda 5. salon M-5/N-6 standında yer alan firma dokuma makineleri alanında yeni çözümler sunmak için çalışmalarını tamamladı.

Küresel tekstil pazarında aynı temel prensiple çalışan, sayısız modele dokuma makinaları üretimi yapılıyor. Bu ortak noktaların yanı sıra; çözgü besleme, atkı ekleme, kumaş alma ve kontrol üniteleri gibi sistem farklılıkları son mamul kalitesini doğrudan etkiliyor. Belli özelliklere ve üretim gücüne sahip olan tezgahlar, verimlilik, kalite, pazardaki dalgalanmalar, ağır rekabet, değişen trendler, yeni kumaş modelleri ve yeni teknolojiler nedeniyle tercih ediliyor. Bu bağlamda, dokuma teknolojilerinin tecrübeli markası Crealet, sektördeki boşlukları en ideal çözümlerle kapatıyor. Firma yenilikçi dokuma sistemleriyle iş gücü maliyetlerini azaltmak adına çalışmalar yapıyor.

SWISSMEM üyesi olan Crealet’in ürettiği dokuma makineleri geniş bir kullanım alanına sahip bulunuyor. Dokuma makineleri, tıbbi ürünler ve hijyenik kullanım, koruyucu tekstiller, akıllı tekstiller, spor giyimler, endüstriyel tekstil, bina tekstilleri gibi alanlarda kullanılabiliyor. Firmanın önemli deneyimler kazanarak yıllar içinde ürettiği teknolojiler arasında; kontrollü çözgü boşaltma ve kumaş alma, tam geniş ve ikiz levendler için yüksek pozisyonda çözgü levendi desteği, dokuma tezgah arkası çözgü levend çerçevesi, dokumada çözgü besleme sistemleri, kontrollü kumaş kenarı bırakma birimi ve tire cord dokuma üniteleri tedarik ediyor.

Geniş ve dar en dokuma makinalarında çözgü ipliklerinin elektronik kontrollü beslenmesi için sistemler geliştiren Crealet AG, elektronik çözgü salma ve kord bezi dokuma ekipmanları konusunda 2003 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster