Cilde Nazik Bir Dokunuş

KARL MAYER'in ürün geliştiricileri, olağanüstü performans sunan moda trendi koleksiyonlarının yaratımı için yüksek performanslı jakarlı raşel teknolojisinin en yenilikçi ürünü RSJ 4/1EL, 195ʺyi vitrine çıkardı.

  27 Aralık 2021 11:15 Pazartesi
Cilde Nazik Bir Dokunuş

Koronavirüs pandemisini getirdiği kısıtlamalar, çok geniş kapsamda etki yarattı –fiziksel kısıtlamalar da dahil olmak üzere. Pantolonlar artık talebe cevap veremezken  etekler artık vücuda ideal bir şekilde oturmuyor ve t-shirt’ler streç yapısı nedeniyle karın bölgesinde sıkışmaya neden oluyor. Yine de en şık ve vücudu saran ürün arayışında olanlar için elbette spor salonları etkili bir alternatif ancak iç çamaşırı tasarımında yapılacak değişiklikler de yardımcı olabilir.

Yüksek Performanslı Raşel Makine Teknolojisi

Bu amaçla özellikle RASCHELTRONIC® üzerinde şık ve çözgülü örme tekstiller üretilebilir. KARL MAYER'in ürün geliştiricileri, olağanüstü performans sunan moda trendi koleksiyonlarının yaratımı için yüksek performanslı jakarlı raşel makine teknolojisinin en yenilikçi ürünü olan RSJ 4/1EL, 195ʺyi vitrine çıkardı.

Ancak modaya uygun kumaşlar, RASCHELTRONIC® serisinin diğer tüm modellerinde de üretilebilir. İnce heykelimsi motiflere sahip, yüksek etkili, bütünlükçü desene sahiptirler, yumuşak dokunuşlu kumaşların giyimi rahattır ve özellikle kumaşın strese duyarlı gerilimli tepkime davranışının etkisiyle nazik tasarımlı fonksiyona sahiptirler. İdeal iç çamaşırı değerlerine duyulan ihtiyacın sebebi  iyi düşünülmüş lapping ve malzeme kombinasyonlarıdır. Üretime yönelik, tekstüre poliamid yüksek filamanlı ve elastin işlemden geçerek-ikinci işlemde oldukça yüksek bir oranda ve olağan tek vatka yerine 2 iğneli geçiş işlemiyle birlikte. Bu işlem kumaşa daha fazla güç verirken desenin plasitk etkilerini artırır. Dahası, tekstil tabakasındaki elastan fikseleme desteklenir, böylece kumaş dikişsiz olarak kullanılabilir ve kolay kesime olanak tanır. İki iğneli çakışmaya rağmen, kumaşlar nispeten hafiftir: yüzey ağırlığı yakl. 180 g/m²’dır.

Yeni RASCHELTRONIC® kumaşları ilk kez Haziran 2021'de ITMA ASIA + CITME'de vitrine çıktı. Lansmanda büyük ilgi gördü ve bazıları oldukça hedeflenen çok sayıda araştırmaya konu oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster