ZETSİAD’ın Başkanı Yeniden Mustafa Sartık Oldu

Zeytinburnu Tekstil Sanayici ve İşadamları Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Kurucu Başkan sıfatıyla sürdüren Mustafa Sartık ile devam etme kararı aldı.

  08 Ocak 2018 01:00 Pazartesi
ZETSİAD’ın Başkanı Yeniden Mustafa Sartık Oldu

Sarteks Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sartık’ın öncülüğünce 11 Mayıs 2017’de kurulan Zeytinburnu Tekstil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ZETSİAD) 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürüten Mustafa Sartık ile devam etme kararı alınan ZETSİAD 1. Olağan Genel Kurulu’nda derneğin yönetim, denetleme, disiplin ve danışma kurulları da belirlendi.

Genel kurul, dernek üyelerini bir araya getiren kahvaltı davetinin ardından açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı. Üyeler daha sonra Fevzi Altuğ, Servet Çoban ve Erkan Şahin’den oluşan Divan Kurulu’nu belirledi. Divan Kurulu Başkanı Fevzi Altuğ tarafından kürsüye davet edilen Zeytinburnu Tekstil Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sartık genel kurul üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, Zeytinburnu tekstilcisinin gerçek potansiyelini ortaya çıkarabilmek için gerçekleştirdikleri dernekleşme çalışmalarından bahsetti.

“ZETSİAD Gücünü Üyelerinden Alıyor”

Kısa bir süre içinde dernek faaliyetlerine başladıklarının altını çizen Mustafa Sartık, genel kurula kadar gerçekleştirdikleri etkinlikleri şöyle özetledi; “Bugün önemli bir gün, geçtiğimiz mayıs ayında hepimizin emeği ile kurulan ZETSİAD’ın demokratik seçimlerle göreve gelecek ilk yönetim kurulunu seçeceğiz. Bundan yaklaşık 5 ay önce, sizlerin, 60 kurucu üyemizin katkısıyla derneğimizi kurduk. Sizler de bu görevi sahiplenerek, geleceğimiz için üzerinize düşen görevi yerine getirdiniz. Bunun için hepinize tek tek teşekkür ederim. Derneğimiz geçtiğimiz kısa süre içinde hem kuruluş hem de kurumsallaşma hedefleri doğrultusunda önemli adımlar attı. Şimdi hep birlikte yeni bir döneme giriyoruz. Bir derneğin olmazsa olmazlarından genel kurulumuzu hayırlısıyla tamamladıktan sonra çok daha hızlı bir şekilde faaliyetlerimizi çeşitlendireceğiz. Öncelikli amacımız sizlerle sürekli iletişim halinde kalarak taleplerinizi ve sorunlarınızı belirlemek olacak. ZETSİAD’ın gücünü üyelerinden alan bir yapıya kavuşması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Genel kurulda ayrıca beş kişilik denetleme, beş kişilik disiplin ve on dört kişilik danışma kurulları da seçildi. ZETSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler; Mustafa Sartık (Başkan), Zeki Acar, Ahmet Taşkın, Mehmet Fatih Karabulut, Birol Demirkaya, Ramazan Ağgül, Fevzi Altuğ, Ahmet Arı, Nail Çakar, Nurettin Şahin, Mustafa Gökhan Gerger, Cüneyt Bayrakdar, Hacı Zambur. Yedek Üyeler ise; Hakan Uçar, Ahmet Uçar, Senayi Sartık, Servet Çoban, Ayhan Taman, Ahmet Çimiş, Mehmethan Başaran, Mahmut Kit, Mahmut Karakuş, Salih Çalışkan, Asilkan Yurdakul, Mehmet Toraman ve Kemal Büyükbahar olarak belirlendi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.