UTİB’den İnovasyon Eğitimleri

UTİB'in TechXtile İnovasyon Ligi 2022 kapsamında finalist firmalara yönelik Ar-GE Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği eğitimi tamamlandı.

  02 Mayıs 2023 09:04 Salı
UTİB’den İnovasyon Eğitimleri

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB), TechXtile İnovasyon Ligi 2022 finalist firmalarına yönelik düzenlediği eğitim programı sona erdi. Ar-GE Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği (mini-MBA Programı) başlığı altında gerçekleştirilen eğitim programında; bu yıl 9’uncusu düzenlenen TechXtile’da inovatif çalışmalarıyla ödül alan firmalara Program Koordinatörü Ufuk Batum tarafından eğitim verildi.

“Amaç Sadece Üretmek Olmamalı”

Bireylerde ve kurumlarda inovatif bilincin yeşertilmesini amaçladıklarını belirten UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, “İnovasyon Ligi eğitimlerimiz, tekstil sektörünün dünya pazarlarına katma değerli ve inovatif ürünleri sunmasına katkı sağladığı gibi firmalarımızın ihracat ivmesine katkı sağlıyor. İşletmelerin amaçlarının sadece üretim olmadığı; üretim sürecinin iyileştirilmesi, verimli organizasyonların gerçekleştirilmesi ve üründen maksimum kârın sağlanması için pazarlama süreçlerinin çok iyi planlanması da gerekmektedir. Bu açıdan düşünüldüğünde İnovasyon Ligi kapsamında yapılan bu eğitimler, Türk tekstil sektörünün inovasyon sorununun çözümüne katkı sağlayacaktır” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.