UCMTF’ye Yeni Genel Sekreter

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Barselona’daki ITMA Fuarı’nda, Christian Guinet’in Fransız Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (UCMTF)’ne Genel Sekreter olarak atandığını açıklandı.

  20 Aralık 2019 09:51 Cuma
UCMTF’ye Yeni Genel Sekreter

Mr. Guinet, görevi  emekli olmaya karar vermiş olan Evelyne Cholet'ten  1 Eylül itibariyle devraldı. Birliğin Başkanı Bruno Ameline yeni genel sekreterle ilgili olarak, “Christian'ı ağırlamak bizim için harika bir fırsat. Tüm beklentilerimize cevap veriyor;  bir tekstil mühendisi, 1982 yılında üyelerimizden birine katıldı, tecrübesinin büyük bir kısmı satış finansmanı ve kredi sigortasından sorumlu ihracat müdürü pozisyonunda oldu. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çünkü kuruluşumuzda, Tanıtım Komitemizin Başkanı oldu. Bu pozisyonda, Evelyne Cholet ile birçok fuarda road show aktivitelerini, seminerlerimizi ve ulusal pavilyonları düzenledik ve tekstil basınıyla ilişkilerimizi yönetti.” dedi. Yeni genel sekreter, uzun yıllardan beri Evelyne Cholet ile çalıştığı için görevine son derece çabuk yerleşti.

“Evelyne’i Özleyeceğiz”

Bruno Ameline’in sözlerine şu şekilde devam etti, “ üzüldüğümüz tek nokta, Evelyne’i özleyeceğimiz gerçeğidir. 1985 yılında ITMA 1987'yi düzenlemek için derneğimize katıldı ve 34 yıl boyunca bizimle kaldı. Bütün bağlantılarımız onu tanıyor ve takdir ediyor. Evelyne ile aynı değerleri paylaşan Christian'ı mutlulukla karşılayacaklarından eminim. Yılda bir milyar dolardan fazla bir değeri olan makine ve servislerinin çoğunu, dünyanın her yerine ihraç eden 35 üyemiz için Mr. Guinet çok büyük bir varlık olacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.