UCMTF, ITM İçin Hazırlanıyor

UCMTF, 22-26 Haziran 2021 tarihinde düzenlenmesi planlanan ITM’e güçlü bir katılım gerçekleştirmeyi planlıyor.

  22 Nisan 2020 16:24 Çarşamba
UCMTF, ITM İçin Hazırlanıyor

Fransız makine üreticileri birliği UCMTF, COVID19 salgını dolayısıyla 14-18 Temmuz 2020 tarihinden 22-26 Haziran 2021’e ertelenen ITM’e hazırlanıyor. COVID19 salgınının yarattığı küresel kargaşanın birçok projeyi yavaşlattığını belirten UCMTF Genel Sekreteri Christian Guinet, “Pazarda yaşanan değişimler endüstrinin doğal tepkimesidir, günlük sorunlardan bağımsız hızlı bir şekilde ilerler. Daha sonra üyelerimiz, onlarla etkileşim kurmak, ihtiyaçlarını anlamak, Ar-Ge çalışmalarına odaklanarak çözümün bir parçası olmak, en yenilikçi ekipmanları sunmak ve her müşteriye en iyi hizmeti sunmak için müşterileri için daha yaklaşılabilir ve daha yakın ortaklar olmalıdır. Fransız tekstil ekipmanları üreticileri Ar-Ge ve servis meraklılarıdır. Girişimciler tarafından yönetilen KOBİ işletmeleri olduğundan, Türk müşterileri gibi, birbirlerini anlamaları ve olağan iş ilişkilerinin ötesine geçmeleri çok kolay.’’ ifadelerini kullandı.

NSC: Elyaftan İpliğe

Samoteks temsilci standında olacak olan ve Elyaf ve iplik eğirme segmentlerini kapsayan makinalar üreten NSC, Defelter Rebreaker D5GC40 ve GC40 zincir solungaçları ile Tow to Top hatları geliştirmeye devam ediyor. Bitirici olarak m / c  FMV41 / 42 dikey sürtünme çerçevesi olmasıyla dikkat çekiyor. Günde 3 denye kumaştan 1 ton üretim yapan bu teknoloji elyaf birikintisi, düğüm ve pürtükler yüzde 25 azaltıyor. Aynı zamanda kinematik bir tasarıma sahip olması nedeniyle de yedek parça tüketimini de azaltmaktadır.

Superba

VANDEWIELE şirketler ailesinin bir üyesi olan Superba, halı endüstrisi için en son yeniliklerini sunacak. Firma, Türkiye'de 300'den fazla halı iplik hattı için ısı ayarı ve alan boyamada üzerine hizmet vermektedir. ITM’da DHS3 hattını tanıtacak olan firma, halıda yenilikler sunan firma, yeni iplik türleri yaratmak için ekstrüzyon yöntemleri kullanmasıyla öne çıkmaktadır. Bu hat, hava ısı ayarlama çözümleri sunmaktadır. Aynı zamanda VANDEWIELE'den BXE ekstrüzyon hattı, MF400 tekstüre makinesi ve MCD3 uzay boyama makinesi ve ısı ayarından önce tamamlayıcı süreçleri olarak tanıtacak.

Hannecard Rollın

Kauçuk, poliüretan, kompozit ve karbür endüstriyel rulo kaplama tedarikçilerinden olan Hannecard da basınçlı sıkıştırma makineleri için kauçuk kayışlar, tekstil terbiye makineleri silindirlerinin lastik kaplamaları, kaplama hatları için yapışmayı önleyici kauçuk kaplamalar, tubetex makineleri için metal silindirler ve rulo kaplama bantları tanıtımını yapacak. Bunun yanı sıra firma, Kurtaran Lastik firmasının standında olacak

 

Petit Yedek Parçalar

Dünya çapında tüm ICBT ince sayım makineleri için orijinal yedek parça hizmeti veren Petit Spare Parts da ITM’deki yerini almaya hazırlanıyor.  Şirket, sadece kataloglardan parça satmakla kalmayıp, aynı zamanda ekipmana ve lokasyona bakılmaksızın, çözümler de sunuyor. Firma aynı zamanda 1946'dan beri tüm tekstil makineleri, tüm markalar için aksesuar ticaretine yönelik faaliyet gösteriyor.

Dollfus & Muller

Tekstil terbiye ve tabakhaneler için sınırsız keçe ve kurutucu kemer üreticisi olan Dollfus & Muller de ITM’de hazır bulunacak. Firma örme için sıkıştırma keçeleri, denim ve dokuma kumaş terbiye için sanforlama keçeleri, tekstil baskısı için baskı kurutma kayışları, transfer baskı için süblimasyon kaplamalar, yün terbiye için dekatür keçeleri, termo yapıştırma fırınları için kurutma kayışları ve örgü terbiye için gerilmesiz kurutma kemerleri üretmektedir. Bu kayışlar, arka taraftaki partikülleri de önleyebilecek özel iz bırakmayan yüzeylere sahip olmalarıyla dikkat çekmektedir.

Aesa Hava Mühendisliği

Tekstil endüstrisi ve diğer çeşitli işlemler için klima ve atık toplama sistemleri tedarik eden AESA da ITM’e katılacak firmalar arasında yer alıyor. Eğirme, örme, dokuma, çorap, farklı tipte nonwoven ve elyaf üretimi, ayrıca boyama ve apreleme işlemlerinde dünya lideri olan firma, çevreci tesis tasarımlarıyla öne çıkmaktadır.

ITM İçin Üçüncü Tarih

Yaşanan COVID19 salgını sonrası 2-6 Haziran 2020 tarihinde yapılması planlanan Uluslararası Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı ITM’in tarihi ertelenerek 14-18 Temmuz 2020 tarihlerine alınmıştı. Ancak salgının etkilerinin bugünlerde artarak devam ettiği gerekçesiyle 14-18 Temmuz 2020 tarihinden 22-26 Haziran 2021 tarihine ertelendiği açıklandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.