TEMSAD Yönetim Kurulu İftarda Buluştu

Tekstil Makinecileri ve Aksesuar Sanayicileri Derneği (TEMSAD) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde üyeleri ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

  01 Haziran 2018 01:00 Cuma
TEMSAD Yönetim Kurulu İftarda Buluştu

Tekstil Makinecileri ve Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin (TEMSAD), 30 Mayıs Çarşamba akşamı Güneşli Wyndham Grand Otel’de düzenlediği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı ve iftar programında üyeleri ve sektör temsilcilerini ağırladı.

Yönetim Kurulu Toplantısı TEMSAD Başkanı Adil Nalbant, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. Yayın grubumuzun editoryal kadrosu ile yerinde takip ettiği toplantıda TEMSAD Genel Sekreteri Hayri Etçi, 2017 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bir sunum yaptı. Türk makine üreticilerinin ihracat alanında başarı grafiğini her geçen gün yükselttiğini belirten TEMSAD Başkanı Adil Nalbant ise makine sektörüne verilen önemin daha da arttırılması gerektiğini vurguladı.

Derneğin İran, Özbekistan ve Mısır’da düzenleyeceği workshop çalışmaları ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, İstanbul’da gerçekleştirilen tekstil makineleri fuarı da ele alındı.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan KOSGEB Yetkilisi Mustafa Kemal Güzelyurt ise, KOSGEB’in son dönemdeki KOBİ destek programı KOBİGEL hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Soru cevap bölümünün ardından TEMSAD Başkanı Adil Nalbant, toplantının konukları arasında yer alan Triko Sanayicileri Derneği (TRİSİAD) Başkanı Mustafa Balkuv’a söz verdi.  Balkuv’un dernek olarak mesleki eğitime yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaları paylaşmasının ardından iftar yemeğine geçildi.

TEMSAD üyeleri, Ramazan ayının kutsal atmosferinde bir arada iftar yemeği yiyerek bol bol sohbet etme fırsatı buldular.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.