Sürdürülebilir Denim Üretimi Üzerine Sanal Teknoloji Oturumu

Alman Makine Üreticileri Birliği VDMA Pandemi döneminde boş durmuyor, sanal etkinliklerle üyelerini müşterileri ile buluşturuyor.

  06 Kasım 2020 15:28 Cuma
Sürdürülebilir Denim Üretimi Üzerine Sanal Teknoloji Oturumu

VDMA teknolojisi webtalk'ın 12 Kasım 2020’da için yapılması planlanıyor. Sürdürülebilir denim üretimi, en son terbiye teknolojileri konusunun anlatılacağı oturumlara önde gelen teknoloji üreticileri katılıyor olacak.

Katılımcılar ve konuları bir bakışta:

Volker Kunzmann, Fong’s Europe, ürüne adapte edilebilen, müşteriye ve yerel market spesifiklerine uyumlu yüksek verimli ve yenilikçi yaş terbiye çözümlerini denim üretimi için anlatacak.

Hans Wroblowski, A. Monforts Textilmaschinen, ekolojik ve ekonomik enerji tüketimine odaklanarak gelişmiş denim terbiye teknolojileri hakkında konuşacak. Ayrıca yeni bir iplik boyama süreci sunulacak.

Dr. Jürgen Thoms, Pleva, sürdürülebilir ve uygun maliyetli denim terbiyesi için çevrimiçi ölçüm ve kontrol cihazları sunacak. Doğrultma, ön dikme, nem yönetimi ve kalite raporlamasındaki en son teknolojiler sunacak.

Sunumların ardından, üç uzman katılımcıların sorularını yanıtlamak için hazır olacak. Tamamen ücretsiz olucak bu etkinlik için kayıt yaptırmanız yeterli olucak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.