MHGF’de Hüseyin Öztürk Güven Tazeledi

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun (MHGF) gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu’nda Hüseyin Öztürk önümüzdeki üç yıl için yeniden başkan seçildi.

  26 Haziran 2018 01:00 Salı
MHGF’de Hüseyin Öztürk Güven Tazeledi

Tekstil, hazır giyim, moda, deri ve deri konfeksiyon alanında Türkiye genelinde 30 sektörel ve bölgesel derneği, 9 bin 300’ün üzerinde üye firmayı temsil eden Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun (MHGF)  5. Olağan Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulda Hüseyin Öztürk başkanlığındaki yeni yönetim kurulu oy birliğiyle önümüzdeki üç yıl için yetki aldı.

Genel kurulda gerçekleştirdiği konuşmada önemli bir sivil toplum örgütü olduklarına dikkat çeken Öztürk, “Üreten, Türkiye’ye ihracat kültürünü getiren ve toplam ihracatın yüzde 20’sini, kadın istihdamının yaklaşık yüzde 60’ını gerçekleştirin bir sektörün çatı kuruluşuyuz” dedi. Bir sivil toplum örgütünün mevcut durumu değil, yaptıklarını anlatması gerektiğini belirten Öztürk, “Sahaya inen faaliyetlerimiz ile fark yaratmaya çalışıyoruz. Gerek sektörel, gerek sosyal içerikli olsun yaptığımız her etkinlikte insanlara yalnız olmadıklarını birlikte üretip, birlikte değer oluşturduğumuzu ve bu nedenle birlikte hareket etmemiz gerektiği mesajını veriyoruz.” sözlerine yer verdi.

MHGF yeni yönetim kuruluna seçilen isimler arasında Mustafa Koltuksuz (DETGİS), Mukadder Özden (EGSD), Osman Ege (KYSD), Ufuk Muslu (MESİAD), Mehmet Haskaya (PENKON), Mustafa Balkuv (TRİSAD), Zafer Özbilge (İNSAD), Mukaddes Başkaya (DETGİS), Galip Koyuncu (HİGE-DER), S. Deniz Kuran (EGSD), Dilek Düzgün (MTB) ve Ragıp Aras (AGSD) yer aldı. Osman Sait Günteki (KYSD), Reis Reisoğlu (PENKON) ve Muin Altın (İNDER) ise denetleme kuruluna seçilen isimler oldu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.